lauantai 16. helmikuuta 2013

Rakkautta

klo 7.36
Huomenta! Heräsin marsujen metelöintiin, enkä sitten saanut enää uudelleen unta. Sissillä on vuorostaan juoksuaika, se on marsulla n.14 viikon välein. Vaikka ovat kumpikin tyttöjä niin aina kun aika on, jahtaavat kaveria. Jahtaaja pitää "kurinaa" ja kulkee matalana hiipien ja toinen sitten vinkuu ja juoksee karkuun, siinä purut lentää lattialle ja aikamoinen meteli. Yleensä muuten nukkuvat yöt hyvin, ellei mitään erikoista ole.

Minä en luultavasti ole sitten niille allerginen, ainakin nyt tuntuu että antibiootti-kuuri auttoi yskään. Tosin käytän edelleen suusuojaa kun/jos häkkiä siivoan, purut ja heinät pölyävät niin paljon. Kymmenen päivän kuuri loppui eilen joten katotaan tuleeko yskä vielä takaisin. Toivottavasti ei!

Meen nyt keitteleen aamukaffeet! Palataan myöhemmin.. :)
klo 19.24
Tultiin tytön kanssa juuri kotiin, olimme alusvaatekutsuilla. 
Melko kivoja, mutta suurin osa aikas "mummo"-liivejä, ihan muutama setti oli sellaisia joita olisi voinut ostaa, edullisia kyllä, settien hinnat olivat vain 40-50eur. Ostin sitten yhden mustan topin jossa kunnon kupit, voi pitää alutoppina vaikka trikoopaitojen, tunikoiden tai jakkujen alla, sellainen napakka malli, hinta oli vain 35eur. Esittelijä on vanhempi rouva ja tekee sivutyönään myyntiä sekä esittelyitä. Tilaa ne suoraan jostain Latviasta. Minun piti kirjoittaa siitä enemmänkin ja laittaa jotain kuvia. Esittelijä ei kuitenkaan antanut kuvata mitään joten en nyt voi siitä sen kummempaa teille kuvin kertoa.

Emännän kannalta kurja juttu oli se ettei tilaisuuteen saapunut kuin kolme vierasta, on kuitenkin nähnyt paljon vaivaa illan eteen. Kutsunut vieraat, leiponut, siivonnut. Hän lähetti oikein kutsut kaikille ja siinä pyysi ilmoittamaan tulosta, silti juuri kukaan ei ollut ilmoittanut mitään. Se on mielestäni melko epäkohteliasta. Aina itse vieraana ollessakin sellainen harmittaa. 

Kutsut kyllä päättyivät jo viiden maissa, mutta jäimme naapurien kanssa vielä juttelemaan ja aika kului siivillä, ihana oli pulputella naisten kanssa kahvikupin äärellä. Tytölle lähti sieltä mukaan myös yövieras, pari vuotta vanhempi kaverinsa. Nyt katselevat Putousta.

Mies kyseli kotiintullessa että "Oliko mitään oikeen sexyä" mutta valitettavasti mun piti tuottaa pettymys, ettei ollut ihan sellaista mitä sieltä etukäteen ajattelin hankkia.

Täytyy odotella sitten vanhimman tyttären järjestämiä kutsuja, ovat hiukan keväämmällä, eri esittelijä ja yritys, siellä pitäisi kuulemma olla ehkä jotain sellaistakin jota mies kyseli :) Ihana, rakas mieheni <3 <3, rakastaa minua ihan omana itsenäni, viiden lapsen ja monen vuoden jälkeen vielä haluaa nähdä vaimonsa päällä "jotain sexyä"...
Lauantai päivä on aina kiva. Voi ottaa rennosti, illalla valvoa myöhempään kun aamulla saa vielä nukkua pitkään (jos ei marsut taas häiriköi).
Tyttö kaverinsa kanssa leikkii mainoskatkolla "viu-viu"-leikkiä, kyselin mikä se mahtaa olla, kuulemma kissa-apina-koira-ankka-ihminen sekoitus. Konttaavat pitkin lattiaa, kun viu-viu ei osaa kävellä. Että semmosta tänään..

Ei sen enempää kuin oikein mukavaa lauantai-iltaa!
Huomenna taas uusi postaus! 

Kiitos kun kävit lukemassa, muistathan että voit kirjoitella myös kommentteja!
Niitä kiva aina lukea. Niistä olen saanut paljon uutta voimaa kirjoitella lisää.
Voimahali teille kaikille :):)
3 kommenttia:

 1. Näitä on niin kiva lukea ;-) Jotenkin teksteistä huokuu se kaikki ilo mitä tunnet asioissa! Kiitos! Positiiviselle ihmiselle sattuu positiivisia asioita :-)
  Sanna

  VastaaPoista
 2. Huomenta! Minä olen myös käynyt liivikutsuilla ja tarinastasi päätellen on ollut sama esittelijä. Esittelijän nimeä en viitsi julkasta. Se on kyllä kurjaa kun emännöi näitä kutsuja niin monet jättää tulematta. Siitä on kyllä niin paljon monenmoista hommaa. Itse olen kerran järjestänyt tupperit ja vaatekutsut. Niitä vaatekutsuja ei taida enään kukaan järjestää tai esitellä. Se tuotemerkki oli GreenHouse muistaakseni. Minä hoitelin eilen lapsenlapsiani koko päivän ja tämän päivän varaan ihan rentoutumiseen . Ensin hiihtämään ja sitten soppailemaan Ikeaan. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hei Pire! Kiitos kommentista, kiva kun käyt lukemassa! Kyllä, esittelijä on vähän sellainen tunkeileva, kaikki ei tykkää siitä, en minäkään. Itse olen tehnyt asiakaspalvelutyötä yli 30 vuotta, ei asiakkaalle kannattaisi ihan niin kovasti väittää vastaan ja yrittää tuputtaa jotain muuta, jos hän johonkin on ihastunut ja sen haluaa ostaa.. Green House on valitettavasti loppunut kokonaan. Siellä oli aivan ihania vaatteita ja hyvän mallisia farkkuja. Minä itsekin esittelin niitä joskus, 7 vuotta olin mukana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)