keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kellokeskiviikko

Kirpakan kaunista kellokeskiviikkoa kaikille!
Kuvassa Ronjan virpomiskori ja vielä jäljellä olevat "palkat", karkkia tuli tosi paljon.

Vitsit..nukuin yön taas niin levottomasti..heittelehdin puolelta toiselle ja ahdisti..tiedän kyllä mikä asia painaa, mutta se on niin tavattoman henkilökohtaista ja herkkää, etten siitä nyt tässä voi/halua vielä puhua. Kerron sitten joskus myöhemmin. Terapeutille aika onneksi huomenna, siellä voin asian kertoa, helpottaa ehkä vähäsen.

Aamuyöstä jossain vaiheessa nukahdin ja sitten olin taas laittanut kellon kiinni kun se soi, en muista sitä lainkaan, mutta onneksi Ronja herää nyt valoisaan aikaan aina aikaisemmin. Tuli minua herättelemään 7.30 ja kyseli että "koskas mummi pitää nousta"..kiitos hänelle..ehtivät kouluun ja syömään aamupalatkin..yleensä heräämme seiskalta. Minä juoksin paikasta toiseen ja laittelin aamiaiset valmiiksi, niin lapset saivat rauhassa pukeutua ja peseytyä. Siten kaikilla hyvä mieli :) 
Lapset jo odottavat, ei niinkään pääsiäistä, vaan koulusta vapaata. Tuleehan siinä neljä päivää, ihan mukava aika. Jos vielä olisi aurinkoisia ulkoilukelejä, niin voisiko parempaa edes toivoa. Odottavat myös huoneidensa tapetointia, kumpikin. Onhan se niin kivaa aina kun saa jotain uutta ja uuden järjestyksenkin huoneeseen. Ronja haluaa kuulemma pois kaikki vauvanuket ja niiden vaatteet. Laitan ne kuitenkin säilöön, ehkä joskus vanhempana on mukava kun ne on säästetty. Ainakin itse olin todella tyytyväinen kun olen säästänyt sen ainoan vauvanuken jonka sain lapsena, se on nyt noin 45 vuotias. Lisään tähän kuvan siitä. Nuken päällä on itse joskus koulussa tekemäni vauvan mekko, varmaan kansalaiskoulussa tehty, vuosina 72-74. Huh, huh..kun alkaa laskemaan vuosia..ei oikein osaa käsittääkään miten pitkä aika siitä jo on..
Jokos olet saanut rairuohot itämään? Minä sain ja seassa ohraakin..nyt olen kyllä ylpeä itsestäni..marsuille tuoretta ruokaa, ovat varmaan aikas innoissaan. Ikkunalaudalla kasvatettavat persiljat jotka istutin samaan aikaan, eivät ole vielä missään mallissa, mutta itämisajaksi mainittiinkin 15-25 päivää, joten pitää vaan kärsivällisesti odottaa. Odotan myös hiukan lämpöisempiä kelejä jotta saisin purkit kuistin ikkunalle, nyt se on vielä liian viileä paikka. 
Samalla kun kirjoittelen on puhelinlinja auki Hämeenkyrön hammashoitolaan. Siis, sama pää kesät talvet, täytyy sanoa..oli eilen hammaslääkäri aika ja autuaasti sen unohdin. Ajat on muutenkin kiven alla ja saa pitkään olla jonossa, niin sitten tämä henkilö unohtaa sen, hiukan hävettää..jösses..millainenhan lasku sieltä mahtaa tulla. Pitää nyt yrittää saada uusi aika jossain vaiheessa, onneksi ei ole nyt mitään akuuttia, mutta yhden hampaan hoito on kesken, väliaikainen paikka. Ajanvaraus on 8-11, joten jonotella saa pitkään puhelimessa, mutta onneksi on tuo kaiutin toiminto, ei tarvii luuri korvalla odotella ja kuunnella kyllästyttävää odotusmusiikkia. Nyt olen odotellut 20 minuuttia. Vastaaja ei sano, maksaako jonotusaika jotain..mutta, ei voi mitään.

No, nyt vastasivat..puolen tunnin odottelun jälkeen..lasku tulee 33.40€, peruuttamaton poisjäänti..ajat menee pitkälle, niinkuin arvelinkin, 2.5 sain vasta ajan. Sanoi kyllä että soittele akuutille jos hammas alkaa vaivaamaan ennen sitä, nyt ollut onneksi rauhallinen, tiedän senkin mitä kova hammassärky on. 

Kohta pitää lähteä Ronjaa vastaan koulusta. Yleensä tulee taksilla, mutta tänään haen, koska viulunsoitonopettajalla oli joku meno illalla ja sovimme uuden ajan sitten tähän päivälle. Hienoa kun onnistuu näin järjestää eikä tarvitse jättää väliin tunteja.
Aurinkoista päivänjatkoa, kommentit kivoja, kiitos!
Huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)