perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä

Aivan mahtavan ihanaa Naistenpäivää meille kaikille :)
Tänään siis aihetta juhlaan!

Lainaan tässä Fb-kaverin päivitystä, oli mielestäni niin osuva meille kaikille jotka asumme Suomen rajojen sisäpuolella..siispä turhat narinat pois..joihin allekirjoittanutkin aina syyllistyy..
"On etuoikeutettua olla ympärileikkaamaton, lukutaitoinen, ylipainoinen (< puhun omasta puolestani), yhteiskunnan tukien ja sosiaalietujen äärellä elävä (< saa, kun osaa niitä ruinata), vapaasti maan rajojen ulkopuolellekkin reissaava fennoskandinaavinen nainen."
Aamulla oli kaamea lumipyry, kun vein lapsia autolla kouluun, näkyvyys katosi yhtäkkiä kun rekka tuli vastaan, nostatti tielle hirveen lumipöllyn. Nyt juuri vähän hellittää.
Millainen ilma teillä on? Se on ainakin näin kauniita aurinkoisia kevätpäiviä odotellessa, aina mielenkiintoista tietää, miten ympäri Suomen säät vaihtelee, vaikka onkin pieni maa.

Perjantai nostattaa hymyn aikas monen huulille, suurella osalla meistä kun on aina viikonloput vapaata. Koululaiset (ainakin meillä!) lähtevät reippaammin opinahjoonsa kun on tiedossa sitten kaksi kokonaista vapaapäivää. 
Tänään tosin nukuin pommiin, mutta ei se tahtia haitannut. Heräsin kun poika tuli herättämään n. 7.30, kun yleensä nousen seitsemältä. Onneksi hänellä oli kello soittamassa, enpä tiedä miten pitkään olisimme muuten nukkuneet. Heräsin ensin joskus puoli kuuden aikaan ja ajattelin että vielä voisi nukkua ja laitoin vaan pään tyynyyn. En tiedä olenko unissani laittanut herätyskellon kiinni, vai mikä oli, mutta näin kumminkin kävi :)
..nyt muuten aurinko näyttäytyy, jippii..
Siivouspäivä, taas, miten nämä viikot menee näin äkkiä! Jossain lehdessä oli kysely, voiko boheemi ja siivousintoilija asua yhdessä. Siinä ainakin muutama pariskunta vakuutti että voi. Joillain oli tosin omat huoneet joissa voi sitten olla kuin "ellun kanat", yhteiset tilat siivotaan yhdessä. Meillä kun on kumpikin vähän sillee boheemimpi niin elo on rattoisampaa. Meille siivous on kummallekkin pakkopullaa, mutta teemme sen silti, yhteistuumin. Mies aina imuroi!
Ruoanlaitto ja mitä laitetaan-keksiminen jää kyllä minulle, samoin kaupassakäynti. Paitsi lauantaisin käymme yhdessä kauppakierroksen. Se on hienoa, yleensä lapset eivät halua mukaan joten pääsemme yhdessä. Joskus teemme jonkun ajelukierroksen samalla. Poika osaa kyllä jo huolehtia tytöstä sen aikaa.
Pitäisiköhän aloittaa pölyjen pyyhkiminen? Nyt kun tuo ihana aurinko tuli esiin, tuli myös kaikki villakoirat ja pölyiset lasipinnat. Mistä sitä pölyä voikin aina viikossa tulla noin kamalasti? Joku päivä pitäisi viedä vielä matot pesulaan, kun on ne riparit kohta.
Tampereelle päin mennessä on eko-pesula jossa olemme välillä mattoja käyttäneet. Niitä ei ole paljon, mahdollisimman vähän laitettu, siinäkin säästää itseään hiukan, kun ei tarvitse niin paljon niitä ulos kiikuttaa tampattavaksi. Sitähän tässä pitää aina ensin ajatella, itseään, sen olen oppinut tässä terapia käynneillä. Rakasta ensin itseäsi, niin pystyt rakastamaan myös läheisiäsi.
Oikein ihanaa perjantaita, toivottavasti aurinkoistakin :)

Kiitos kun kävit lukemassa, tulehan toistekin, kirjoittelen kuulumiset joka päivä!
Kommentit olisi kivoja!

Jos kirjoittelet itse runoja/ajatelmia tai tiedät jotain kivoja sellaisia, niin toiveenani olisi jospa kirjoittelisit niitä tähän kommenttiosioon tai sitten julkaise facebookissa Elämän kiehtova taika-sivustollani. Muiden luettavaksi! Rakastan runoja (olet varmaan huomannut), niitä on niin ihana lukea ja niissä on usein niin paljon viisaita sanoja, että saa myös voimaa ja energiaa elämään!

Enkeleitä päivääsi.


1 kommentti:

  1. Mukavaa Naistenpäivää Elina ja muut ihanat naiset:)
    Kiitos kivasta blogista ja erityisesti runoista niissä on oikeasti paljon viisauksia .Muistetaan elää tätä päivää tämä on elämän parasta aikaa:) Mukavaa Viikonloppua!
    Leila

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)