sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäispäivä

Upeat pääsiäisilmat vaan jatkuu..eikun pyykkiä koneeseen!

Tässä kun taas istuskelen ikkunoiden keskellä, olen nähnyt jo muutaman kyläläisen lenkillä, tosin suurin osa koirien kanssa, koirilla varmaan se sisäinen kello ei muutu, vaan ulos vaaditaan silloin kun on tarve. Muuten, pienen pyynnön esittäisin koirien omistajille, jos viitsisitte kerätä ne kakat pusseihin tien varsilta, ainakin talojen kohdalta, olisin todella kiitollinen. Varmaan suurin osa omistajista onkin tunnollisia ja tekee niin, siitä suuri kiitos heille, mutta silti joidenkin jätöksiä näkyy ja tuntuu aina. Muutaman kerran olen astunut niihin huomaamatta, kerran kun menin hakemaan postia laatikosta, joku haukku oli tehnyt ison läjän juuri laatikon alapuolelle ja sitten pari kertaa oli tehty läjät meidän pihatien päähän ja kerran jopa pihaan, ojan vierelle, meidän piha kun rajoittuu tiehen. En ole koiravihaaja, tämän pienen toivomuksen nyt vaan esitin. Täällä meilläpäin kun on todella paljon koiria, tuossa vastapäätä on koiratarha ja sieltä välillä niitä karkaileekin, voihan olla että karussa olevat ovat läjät tehneet, mutta silti halusin tästä vielä kirjoittaa. 
Viime yö tuli nukuttua huonosti. Illalla vielä, eilisen blogin kirjoittamisen jälkeen, liottelin ja rapsuttelin lastenhuoneiden seinien boordit irti. Muuten ne lähti aikas hyvin, mutta sitten pojan huoneen yhdelle seinälle liima olikin jämähtänyt niin lujasti, että tein sen kanssa kaksi tuntia töitä, kun muihin seiniin meni yhteensä tunti. Jösses..suihkupullolla suihkuttelin vettä, annoin kostua kunnolla  - odottaessa maistelin siideriä - ja sitten rapsutin metallilastalla, mutta loppujen lopuksi en saanut sitä kokonaan irti. Kuitenkin lastalla ohensin sen siten ettei pitäisi näkyä tapetin alta. Mutta, mutta, sitten taas oikea käsi kipeytyi niin, että valvoin sen säryn kanssa koko yön. Siirryin aamuyöstä alakerran sohvalle, ja otin pari särkylääkettä, sitten sain nukuttua kolme tuntia, ennenkuin mies tuli keittelemään kahvia. 
Marsut tuolla jo vinkuu ruokaa, jotenkin tuntevat mun askeleet kun kävelen alakerrassa, tai kun puhun jotain, niin heti ruoan vinkuminen alkaa. Se on varmaan sitä ehdollistamista, yhdistävät mut ruokaan. Nyt kun Ronjakin on pois, pitää kait ne sitten ruokkia. Poikakin nukkuu vielä ja saa varmaan hepulit jos herää marsujen ääniin. Palaan kohta takaisin..

Leikkasin taas ison kasan ohra-rairuohoja niille. Se kipollinen häviää kyllä ihmeellisen nopeasti, nyt kun siihen tottuivat. Pitää yrittää kastella heiniä, jotta kasvaisivat mahdollisimman pitkään :) Persiljoihin ei vielä ole tullut lisää taimia, mutta toivossa on hyvä elää..
Satu, mun vanhimman tytön ystävä ja myös fb-kaverini, kertoi tuossa että on alkanut harrastuksena kotiesittelemään sisustustuotteita, kävin sivustolla ja siellä oli aivan ihanaa kaikenlaista tavaraa. En muista koska olisin viimeksi pitänyt kotikutsut, mutta nyt kun on tällainen tuote josta en - ainakaan minä - ole aiemmin kuullut, voisi tulla väkeäkin. 
Taidanpa hiukan innostua ja pitää sellaiset, sitten kun riparit on ensin olleet, niihin menee nyt kyllä kaikki energiat!

Ilmoittelen facebookissa ja täällä kun kutsut järjestän. Katsotaan saako väkeä kasaan, ihan parin ihmisen takia ei esittelijän kannata tulla, siitä ei saa kuin esittelyn ilon, tiedän koska myin kotikutsuilla GH:n vaatteita seitsemän vuotta. 

Nyt pitää mennä herättelemään poikaa aamupalalle, miehet aloittavat kohta tapettihommat.

Tästä se päivä taas alkaa..

Huomiseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)