perjantai 19. huhtikuuta 2013

Aika kiitää

Ja taas perjantai..meneekö nää viikot nyt jotenski nopeemmin kuin ennen..tuntuu että kun tuli 50vee niin aika menee aina vaan nopeemmin, ettei tahdo perässä pysyä. Jos olet tämän rajan jo ylittänyt niin onko sulla samanlaisia tunteita? 
Kävin tänään terapiassa. Juttelin siellä "masentuneiden ryhmästä" josta haaveilen, terapeutti oli sitä mieltä että pitäisi ehkä aloittaa ryhmä ensin ammattilaisen kanssa ja jatkaa sitten yhteisiä tapaamisia. Hänen mielestään ei vakavasti masentuneet välttämättä lähde mukaan tällaiseen vapaamuotoiseen tapaamiseen..en kuitenkaan jätä ajatusta..mietitään uudelleen alusta..hmmm..kyllä jotain keksitään.

Muistithan tänään käyttää jotain punaista vaatteissa tai asusteissa? Minulla oli ne joista eilisessä blogissa jo kerroinkin. Hyvä me naiset! 
Voi ei, tänään tulee taas jääkiekkoa! Miehet sitä tuossa katselevat, telkkari huutaa ja miehet huutaa, "EI", "TAKLAUSTA", "NYT MAALIA" yms. ja tietty joka tilannetta pitää kommentoida, miten se ois pitäny tehdä..paikallaan ei kuulemma pysty istuun, kun on niin jännittävää..

Onneksi sain pienen hetken olla ihan rauhassa kun Ronja meni kaverin synttäreille, poika pelaili jotain puhelimella ja mies levitteli soraa pihassa. Minä käytin heti aikaa hyväkseni.
Avasin suklaalevyn (valkosuklaata+mansikkarakeita), istahdin koneen ääreen ja kävin facebookissa juttelemassa kavereiden kanssa ja lukemassa heidän päivityksiään, ennen tätä hirveetä hulabaloota. Vävy toi lapset mukanaan, kun tyttäreni on illan töissä.

Vanha sydämeni meinas pysähtyä..kumpikin mies hyppäsi yhtäkkiä ylös tuolista ja huuto sen mukainen..vaikea arvata kumpi joukkueista sai maalin..no Tappara tietty, sen voittoa jännittävät. Ilmeisesti pelaavat tänään Tampereella, luulisin..

Nyt pitää lähteä hakemaan Ronjaa synttäreiltä, jatkan hetken kuluttua!
No, sieltähän tuli sitten Ronjan kaveri Enni meidän mukaan, yökylään. Ihan kiva tyttö, Ronjan luokalla. Meille saa aina tulla yöksi kavereita, ainakin vielä, en pidä sitä mitenkään vaivalloisena. Tyttö viihtyykin paremmin kun on kavereita..
Saunaan pitäisi kohta mennä, napsautin jo kiukaan päälle. Ihana kun pääsee lämpimään lauteille, taidan tänään ottaa kylmän siiderin mukaan. Ronja käy ihan varmasti todella nopsasti pesulla kun kaveri odottaa, joten saan olla loppuajan ihan yksin ja rauhassa. Mukava loikoilla lauteilla pienessä lämmössä, lämpötila noin kuusikymmentä. Silloin kun saan olla yksin siellä, laitan lisäksi tuoksutippoja löylyveteen, tuoksutkin rentouttaa. Mies ei kestä mitään hajuja joten vaihdan veden ennenkuin poistun.

Joten sellaisia suunnitelmia tälle illalle, mitäs sinä olet ajatellut tehdä?

Voimahalit!


2 kommenttia:

  1. Punainen paita oli työliivin alla :)

    VastaaPoista
  2. Olen miettinyt tuota ajankulua - näin yli kuusikymppisenä aika todellakin kiitää...olisi niin paljon tekemistä ja mielenkiintoisia juttuja, ei todellakaan tarvitse miettiä kuinka saisi ajan kulumaan!
    Samanlaiset saunarituaalit on myös mulla, makoilen löylyissä ensin yksin ja sitten vielä jään jumppaamaan lauteille pesun ja miehen lähdön jälkeen...on hermoja rauhoittavaa löylytellä ihanissa tuoksuissa. Ja kohta jo pääsee rantasaunaan ja saa nuuhkia uuden koivun vihdaksia - no, ei ihan vielä sentään!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)