maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aprillipäivä

Aprilliä, syö silliä juo kuravettä päälle! 

Onkos sinua tänään juksattu? Minua ei, enkä ole oikein ehtinyt katsella netistä tai lehdistäkään mitä aprillipiloja niissä on, joskus on ollut tosi hauskojakin ja aina niihin joku lankeaa tai sitten piruuttaan menee katsomaan mitä on menossa.

Jos tiedät tai olet kuullut jonkun hyvän pilan tänään tai aiemmin, kirjoittele kommenttiosioon, postauksen jälkeen, sinne voi laittaa myös linkin.
Meillä on vielä(kin) tapetoitu. Pojan huone on nyt melkein kunnossa, Ronjan huone vaiheessa. Joten kotosalla oltu, minä olen sitten pessyt pyykkiä, kaikki rästi-lakanapyykit, vieraspeitot ja sohvan päälliset. Mahtava tuoksu tuli niistäkin, yksi tylsä homma tosin niissä vielä, SILITYS! Ovat ns. kanvaspuuvillaa, melko tukevaa, eli pitää hyvin kostuttaa kun silittää jotta saa ne suoraksi. Vaikka päällisen vetää tiukaksi vaahtomuovityynyn päälle, jää rypyt näkyviin jos ei ole kunnolla sileä. No, pitää yrittää. Olisi kätevä sellainen höyrysilitin, mutta mistäs sen nyt tähän hätään keksit..käsipelillä vaan..
Vai tiedätkös mitään paikkaa josta voisi vuokrata??

Pääsiäisen pyhinä on ollut kyllä aivan mahtavan hienot ilmat, parempaa ei voisi toivoa!
Huomenna haen rautakaupasta maalia ja maalaan vielä kuistin puolipaneelit ja ikkunalaudat. 
Se on kivaa puuhaa, aikuisten oikeesti! Ostan jotain puolivalmista ruokaa niin ei tarvii siihen käyttää aikaa, vaan saa tehdä rauhassa. Johan tässä onkin syöty lihaa, kanaa, mämmiä ja rahkaa, ruokaa on väännetty jos jonkinlaista, joten oiskohan pizzan vuoro, luulen että lapset ovat samaa mieltä.
Viikon kuluttua olisi sitten juhlantynkää. Nyt jo hiukan jännittää miten kaikki järjestyy, mutta onneksi tarjottavien puolesta kaikki on järjestyksessä, siivous on vielä tehtävä, siihen tarvitaan valtavasti energiaa, mutta yritän tehdä pikkuisen joka päivä ja teemme yhdessä sitten lattiasiivouksen lauantaina. Ei ole vielä voimia tehdä kaikkea yksin ja samana päivänä, eikä tietysti tarkoituskaan, koko perheen juhlahan se on. Onneksi kaikki jotka tulevat ovat sukulaisia tai läheisiä tuttavia ja tietävät mun tilanteen ja sairauden. Etten todellakaan pese ikkunoita tänä keväänä, se on jo liian rankka homma.
Mutta en nyt ajattele sitä enempää..tulee mitä tulee ja tehdään mitä jaksetaan. Ei itseltään voi vaatia liikoja.

Poika tuli samaan pöytään tekemään huomisia läksyjä. Hänen huoneestaan puuttuu vielä katto- ja jalkalistat joten huonekaluja ei ole voinut laittaa paikalleen. Ehkä vielä illemmalla tänään, jotta pääsee sinne nukkumaan. Pari yötä on nukkunut vierasvuoteessa, kun oma sänky on täytetty tavaroilla. Ronja nukkui viime yön vieressäni, kun hänenkin sänkyynsä on lastattu tavaroita, mies nukkui alakerrassa. Että tällaiset järjestelyt, vain pienenkin remontin takia. Dääm..onneksi kaikki kohta valmista, auringosta saanut voimia tähän kaikkeen, jos olisi pimeää ja synkkää en olisi tähän ryhtynyt. 

Tahtoo tänään saunaan - käynpä napsauttamassa sen päälle - noin, nyt tehty.

Huomenna siis arki alkaa, tai ainakin vähäksi aikaa. Saan olla rauhassa yksinäni päivät ja maalailla paneeleita. Totta, totta - se on mun mielestä todella kivaa.


Oikein ihanaista loppupäivää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)