tiistai 2. huhtikuuta 2013

Arkinen aherrus

Heissan kaikki, pyhät ohi ja arjen aherrus alkaa, tai ainakin vähäksi aikaa. 

Tässä yritän muistaa kaikki mitä pitäisi vielä tehdä, pitkä lista odottaa ennen sunnuntaita. Tänään löysin ihkun mustan metallihyllykön (seinälle) facebookin nettikirppiksestä, oli niin edullinen että pitihän se ostaa. Oli tarkoitettu kylppäriin, lasihyllyillä, mutta ajattelin laittaa kyllä olkkariin ja siihen ohra-rairuoho-kukkapurkkeja. Sitten kun ne eivät enää kasva, jotain muuta pikkupurkkia. Koukutkin alapuolella, niihin ehkä keksin jotain hauskaa ripustettavaa. Kun näin sen hyllyn kuvan, alkoi mielikuvitus heti laukata. 
Itse laitoin sinne annettavaksi jotain tavaroita, esim. vanhan telkkarin, ihan toimiva, emme vaan tarvitse sitä enää. On niin suuri ja vie Ronjan huoneesta ison tilan. Ollut siellä pelitelkkarina. Kumpa joku nyt sen hakisi, ilmaiseksi saisi...ettei tarvitsisi raahata varastoon..

Piti tänään aloittaa puolipaneelien maalaus, mutta asioilla meni niin kauan etten viitsi enää aloittaa, Ronjallakin on kohta tanssitunti, niin homma jäisi ihan kesken. Teen sen huomenna, aloitan heti aamusta kun lapset ovat menneet kouluun, siinä on hyvin aikaa. Tänään silittelin sohvanpäälliset ja nyt tulin hetkeksi koneelle. 
Ihan tuli haikea mieli kun ajattelin että meidän kuopus jo ripille..onneksi asuu vielä ainakin hetken kotona..neljä lasta jo muuttanut pois, niin ja onhan meillä vielä pikkuneiti Ronja.
Tässä kyllä tuntee itsensä vanhaksi, lapsissa sen ajankulun huomaa. Nyyh..nyt mennään taas niin surkuttelun puolelle..ryhdistäydy..on elämää lasten lähdön jälkeenkin. Olen vaan tottunut siihen elämään niin kovasti, kun olin 19 vuotias kun vanhin lapsi syntyi, nyt olen 50+ ja kuopus on 14vee ja sitten vielä Ronja 8vee, eli suurimman osan elämästäni olen viettänyt lapsiperheenä. Kaippa kaikkeen tottuu!
En oikein ehdi kirjoitella enempää..pitää taas alkaa töihin..tää on tätä nyt..aikansa kaikella.

Mukavaa viikonalkua kaikille ja muistakaahan kertoilla kuulumisianne alapuolella olevassa kommenttiosiossa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)