maanantai 8. huhtikuuta 2013

I love Mondays

Huoooh! Haukottelua, haukottelua..
Hiukan on kyllä väsyttänyt tuon kaiken rupeeman jälkeen, mutta nyt sitten ei isompia juhlia olekaan tiedossa ihan heti. Ensi vuonna mies täyttää 50. Kyselin jo häneltä että millaiset bileet mahtaa järkätä, sanoi lähtevänsä "matkoille", voi olla että siinä on yllärijuhlien paikka. Hyvä kirjoittaa tänne kun hän ei koskaan näitä mun postauksia käy lukemassa. Hän on aina että "EVVK" kaikelle somelle, ne on kuulemma turhaa touhua. Ei ymmärrä facebook tohinaa tai bloggailua, miten joku viittii kirjoitella saati lukea toisen elämästä..no, eihän kaikesta tarvikkaan olla samaa mieltä. Parempikin niin, on jotain pikku säpinää elämässä ;)
Hyvin mä sitten kuitenkin jaksoin sen muutaman huonon päivän jälkeen. Oli kivaa seuraa kun naapuritkin kutsuttiin, ollaan niin paljon heidän kanssaan tekemisissä, että on yhteistä puhuttavaa ja nauruakin riittää. 
Ronjalle vaan oli käynyt joku pikku haaveri, kun illalla ei pystynyt astumaan jalallaan. Hän kyllä kävi siitä jossain vaiheessa kertomassa jo päivällä että jalka on kipeä eikä sillä pysty astumaan. Laitoin sen kasvukipujen piikkiin, kun niitäkin on ollut, ja sanoin että hieron jalkaa illalla, käskin vaan kavereitten kanssa leikkimään. Kaikkee ei pitäisi vaan yksinkertaistaa, se oli multa iso virhe!
Kun suurin osa vieraista oli jo lähtenyt, Ronjalla oli vielä kaveri, menin yläkertaan katsomaan millaisen "tuhon" lastenlapset siellä saivat aikaan ja olikin muuten valtaisa..kaikki tavarat levitetty ympäriinsä! Siellä Ronja istui tuolissa ja sanoi ettei pysty astumaan oikealla jalallaan yhtään, itki kun jalkaa yritti nostaa tai liikuttaa. Sitten kun kaveri lähti kotiin, autoin tytön sänkyyn ja hieroin jalkaa ja annettiin särkylääkettä, nukahtikin melkein heti. Yöllä kuulin kun hän puhui unissaan:"Ei saa koskea, siihen sattuu", ja aamulla kertoikin että heräsi monta kertaa kun jalkaa särki ja oli todella tuskainen, sattui sekin kun kannoin hänet alakertaan.

Ajattelin että tuo nyt ei kyllä ole enää mitään kasvukipua, kun jalka ei aamullakaan kestänyt painoa tai liikuttelua. Pukeminen oli tosi hankalaa. Menimme terv.keskukseen ja siellä sattuikin olemaan meidän omalääkäri akuuttina. Hän huomasi myös tytön tuskaisuuden ja otettiin tulehdusarvot, ne oli normaalit. Lääkäri epäili sitten reisilihaksen revähdystä ja antoi parasetamolia. Tyttö ei itse ollut huomannut mistä se olisi tullut, sanoi vaan että oli huomannut sen kun istui tuolissa ja käänsi jalkaa niin siihen sattui. Mutta varmaan oli tullut jo aiemmin. Jos kipu ei keskiviikkoon mennessä helpota, menemme omalääkärille uudelleen ja hän antaa torstaille ultra-ajan, jotta tila voidaan katsoa. Siihen asti vaan lepäilee ja on pois koulusta.
Pahin asia hänen mielestään on se ettei pääse huomiselle tanssitunnille! He harjoittelevat ensimmäisen kerran kevätnäytöstään kera esiintymisvaatteiden..sitä itkeä tirautettiin tuossa äsken..mutta ei voi nyt mitään, joskus menee asiat näin.

Toivottavasti kuitenkin paranee pian!

Imuroida pitäisi, kaikki eiliset muruset lattialta ja saunalta hakea meidän perheen ulkotakit. Kiikutan ne aina juhlien alta sinne, mutta on niin vaikeeta hakea takaisin, kun ei viitsisi/jaksaisi. Samaten on tiskien kanssa, eilen laitettiin yksi koneellinen ja nyt loput odottaa tiskipöydällä..mieluummin tulin tähän postailemaan kuin laitan tiskejä. Pitäähän se silti tehdä, tiedän sen, ei ne itestään häviä..mutta vasta sitten kohta..

Siis, ihanaista maanantaita. I love Mondays!

Kiitos kun luit, tulethan uudelleenkin ja kirjoittelethan kommentteja!

2 kommenttia:

  1. Täällä myös henkilö joka viihtyy niin hirveän hyvin tässä tietokoneen äärellä fb:ssä, valokuvia laitelen ja jonkinmoista blogi/päiväkirjaa ja toisten runoja kuvieni kera kirjoitellen. Työt teen usein vasta kun on alkaa olla pakko. Kuitenkin kun asuu yksin, niin ei ole niin pakkokaan koko aikaa. Blogisi tuli vastaani tänään ja vasta tähän tämänpäiväiseesi tutustuin ja tuntui oikein kivalta sitä lukea.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihana kuulla! Minä myös viihdyn koneella hyvin. Rakastan runoja ja ajatelmia, liitän toisten ja omia runoja kuviin. Toivottavasti eksyt toistekin tänne! Aurinkoista kevättä sinulle:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)