maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ole onnellinen

Eilen kerroin omista kokemuksistani ja suuremmista, mystisistä asioista joita olen alkanut miettimään ja tuntemaan. Sen tiimoilta haluan ehdottomasti kertoa hyvästä ystävästäni Mervistä, olemme tunteneet noin 12 vuoden ajan. Tutustuimme kun teimme töitä samassa yrityksessä. Olemme jutelleet paljon näistä asioista, häneltä sain esim. vinkkejä meditointiin ja hän on lähettänyt minulle parantavaa energiaa kun sairastuin. Sellainen upea ystävä josta postauksessani "Todellinen ystävä" kirjoittelin. Siksi halusin hänestä nyt blogata. Pyysin häneltä luvan että saan tämän päivän postauksessa kertoa teille hänen tarinaansa. Meillä on jotain joka yhdistää, hänelläkään ei ole ollut kaikkein helpoimmat lähtökohdat elämässä.
Ystävälläni on bisnestausta, tällä hetkelläkin hän myy tietokoneohjelmia ja tekee myös silloin tällöin istuntoja. On kotoisin Suomesta, mutta asuu nyt Englannissa, on asunut jo 20 vuotta, perheessä on kolme lasta. Mervin oma äiti kuoli väkivaltaisesti kun tyttö oli vasta 12 vuotias, äidistä jäi muistoksi vain laatikollinen vaatteita, muutama kuva ja oikeuden tuomiokirjat. Siitä noin viiden vuoden kuluttua oli hänellä ensimmäinen kokemuksena henkimaailmaan, äidin hengen kautta. Katkelma artikkelista:

"Viisi vuotta myöhemmin, 17 vuotissyntymäpäiväni aattona, menin nukkumaan kuten tavallista. Oli heinäkuu ja lämmin yö ja olin valveilla aika kauan. Vihdoinkin uni alkoi voittaa ja yhtäkkiä tunsin että huoneessani oli joku. Minulla oli nurkassa, ikkunani alla tuoli, joka oli kuulunut äidilleni. Tunsin että hän istui siinä tuolissa ja minulle tuli hyvä olla, koska hänestä säteili uskomaton määrä, kaunista, rakastavaa energiaa, joka täytti minut ja koko huoneen. Hän katsoi minua rakastavasti, säteillen tätä uskomatonta voimaa ja lämpöä. Nukahdin ajatellen miten ihanaa oli, että hän oli tullut näin hakemaan isoisääni toiselle puolelle. Isoisälläni oli jo pitkään ollut paha sydänvika ja tiesin silloin, että oli hänen aikansa lähteä tuona heinäkuisena yönä. Tunsin vain iloa ja riemua siksi, että kuoleman hetki voi olla noin kaunis. Aamulla, kun isoäitini tuli kertomaan, että isoisä oli kuollut yön aikana, en osannut itkeä, sen takia mitä olin kokenut äitini vierailun aikana."

Ihan hiljattain hän aloitti äitinsä muotokuvan maalaamisen. Vuosia hän sitä mietti, mutta ei pystynyt aloittamaan, vasta nyt on ollut tarpeeksi rohkeutta katsoa äidin valokuvaa silmästä silmään ja maalata tuo nainen joka jäi hänelle mysteerioksi.

Mervin ihanasta tarinasta ja muustakin voit lukea hänen facebook sivultaan, sieltä löytyy englanninkielinen lehtiartikkeli jossa hän kertoo elämästään sekä kokemuksistaan istunnoissa kanavoijana. Saat artikkelista suomennoksen Merviltä, laitat vaan fb-viestiä tai sähköpostia hänelle ja pyydät! 
Voit samalla tykätä sivustosta kun siihen tutustut. Mervillä on jotain uuttakin suunnitteilla, mutta siitä en vielä saa kertoa sen enempää. Tässä linkki sivustolle:
Psychic Medium Mervi Bergström

Kannattaa käydä tutustumassa! Jos haluat kysyä tai kertoa jotain Merville, häneen voi ottaa yhteyttä ihan suomenkielellä, fb-viestillä. Tai jos et ole facebookissa voit laittaa hänelle suoraan sähköpostia: mervi.bergstrom@btconnect.com
Muistathan käydä myös Elämän kiehtova taika- sivustolla tutustumassa ja tykkäämässä, ellet vielä ole sitä tehnyt! Minulle saa laittaa myös sähköpostia elina.vaina@luukku.com.

Onko sinulla joku todella ihana ystävä/ystäviä, joka on ollut apunasi ja tukenasi tai oletko itse ollut jonkun tukena, silloin kun sitä on tarvittu?

Kiva kun taas poikkesit sivustolla, tulethan huomenna uudelleen!

Enkeleitä päivääsi <3 


1 kommentti:

 1. Moron täältä parin kilometrin päästä..
  yritin jo postatakin kommentin, mutta se hävis johonin bittien avaruuteen..

  Siis piti sanomani, että väärästä suunnasta mielenrauhaa haet jos mystiikkaan ja henkimaailmaan sotkeennut..jonkun verran kokemusta tuosta on, ja siitä seuraa vain suurempi ahdistus.

  Toinen, parempi suunta, on tähyillä Jeesukseen päin. Hän kyllä sulle tulee juttelemaan, kunhan annat luvan ja pyydät tulemaan. Ja Hän ei koskaan käännä selkäänsä, tai jätä, oli elämäntilanteet mitkä tahansa tai olotila kuinka huono. Valinta on sinulla itselläsi. Ota vaikka vihkiraamattusi esille ja lue esim. Luukkaan evankeliumia. Sieltä löytyy paljon vastauksia etsivälle. Mäkin voin sulle joskus lukea ja kertoa mitä Raamatusta löytyy ja mitä usko tuo tullessaan.

  terveisin, serkkulikka (tai josko jo nainen pian viiskymppisenä :)) Rukouksin sua ja sun perhettäs muistaen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)