torstai 4. huhtikuuta 2013

Persiljat kasvaa!

No, nyt jäi yksi postaus päivä väliin..sorry..en eilen ehtinyt edes ajatella koneelle tuloa.
Maalasin koko päivän! Kuistin puolipaneelit, ikkunan pielen laudat ja ovien ympäryslaudat. Tuli kyllä hieno, vaikka ite sanonkin. Ennen olivat maalarinvalkoisia, jo hieman harmaantuneita ja nyt Helmi-maalilla maalasin, Tofu-sävyllä. Meillä kun kuisti on kellertävä-vihreä-sävyinen. Vielä jäi tälle päivälle vaatenaulakoiden ja kukkalautojen kiinnitys, oli niin tiukat ruuvit etten jaksanut vääntää kiinni, mies saa sen tehdä. Kun maalia jäi, maalasin innoissani vielä alakerran vessan puolipaneelin, vitsi se sopi sinnekkin tosi hyvin!
Nyt kun sain alettua ton homman niin päätin että maalaan vielä myös eteisen ja yläkerran aulan puolipaneelit, ne tosin valkoisiksi. Mutta vasta juhlien jälkeen. Maalaaminen on niin meditatiivista työtä, kun yksin on kotona, kaikki toosat kiinni ja saat olla vain omien ajatusten kanssa sekä samalla sutia maalia seinään, mikä voisi olla rauhoittavampaa. Ainakin mulle siitä tuli niin hyvä ja iloinen olotila.
Tässä yksi nurkkaus kuistilta ja voin ottaa sieltä lisääkin kuvia, kun saadaan kaikki kiinnittettyä ja saan yrttini ikkunalle!

Niin, voitko kuvitella, minä, vihreäpeukalo keskellä kämmentä, olen saanut persiljat kasvamaan. Hentoja, pieniä alkuja tulossa purkeista. Jippii..voisin hyppiä innosta! Purkit ovat nyt vielä keittiössä, mutta siirrän ne kuistille kohtsilleen. 
Tänäänkin on aikas paljon hommelia, Ronjan huone on nyt tapetoitu, listat vielä illalla, sitten saadaan sekin järjestellä, tai sisustella niinkuin Ronja sanoi. Tässä aamukahvin juonnin lomassa kirjoittelen nopsasti välikuulumisia. Kävin aamulla terapiassa ja siksikin taas parempi päivä tänään, ne on kyllä niin ihania käyntejä, saa purkaa sydämeltään kaikki painavat asiat! 
Nyt pitää taas tehdä aamutoimet, petaus, marsujen purujen vaihto, pyykkiäkin on koneessa ja lisää menee. Kauppaan pitäis mennä ja hakea vielä pojalle uusi sängynpeite ja tyyny. Joten lopettelen tähän. Mutta oikein ihanaa päivänjatkoa sinulle!

Kiitos kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinunkin kuulumisia, niitä voisit kirjoitella kommenttiosioon alapuolelle.

Enkeleitä päivääsi. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)