lauantai 27. huhtikuuta 2013

Riemua ripsaus

Kansallinen Veteraanipäivä. Muutamia tuhansia enää jäljellä veteraaneja joiden ansiosta saamme elää suhteellisen hyvää ja vapaata elämää. Kuuntelin juuri uutisista että heidän keski-ikänsä on 90 vuotta. Tänään on hyvä kaikkien meistä miettiä ja muistella asioita ja kunnioittaa heitä jotka puolestamme taistelivat! 
Kiitos kaikille ihanille lukijoilleni! Eilinen postaus sai paljon huomiota, monet kannustivat jaksamaan eteenpäin ja niinhän se on tehtävä, kun eivät nuo pienet osaa eikä pysty itseään puolustamaan, tärkeitä virkamiehiä vastaan. Jokaisella huostaanotetulla lapsella on varmasti omat vaikeutensa mutta usein ne ovat juuri näiden tapaamisten kanssa. Vanhemmat ovat elämässään siinä jamassa etteivät osaa ottaa vastuuta mistään eivätkä ymmärrä miten lapseen koskee kun lupauksia ei pidetä, tai tulevat huonossa kunnossa tapaamiseen ja lapselle jää siitä paha olo ja se taas purkautuu sitten siellä sijaisperheessä.

Onneksi isommissa kaupungeissa, ainakin tyttäreni kohdalla, tehdään huumeseulat ja ne pitää olla puhtaat ennenkuin saa edes luvan tulla tapaamiseen. En tiedä miten kaikilla pienillä paikkakunnilla osataan asiat hoitaa, ei kovin hyviä kokemuksia ole itsellä näistä virkanaisista tai -miehistä. Työntekijöitä on vaihtunut ja jokainen heistä hoitaa asioita omalla tavallaan. Aluksi sijoituspaikkakunnalla oli eri virkanaiset jotka todella osasivat asiansa ja hoitivat kaiken niinkuin pitikin, tehtiin sananmukaisesti yhteistyötä Ronjan hyväksi, mutta kaikki muuttui kun uusi työntekijä astui remmiin.
Kohta pitäisi mennä tyhjentämään kirppispöytä, emme ottaneet enää lisäaikaa, katsotaan syksyllä uudelleen jos tavaroita kovasti jää. Osan laitan myyntiin nettikirppiksiin, mutta enimmät varmasti odottelee laatikossa parempia aikoja. 
Söimme juuri äsken ja nyt laiskottaa tekisi mieli ottaa ruokaperäiset, mutta en viitsi enää mennä lepäämään, tulee vaan entistä väsyneempi olo, eikä jaksaisi lähteä minnekkään.
Tehtiin tänään tortilloja, sisälle hyvin maustettua jauhelihaa, kanasuikaleita, vihanneksia ja majoneesia. Maistui välillä niiiin hyvältä että piti ahmia kaksi ja nyt on ihan ähky tila.
Ronjalla on poikkeuksellisesti tanssiharkat tänään, kun tiistai on vappuaatto. Heillä on esiintyminen vanhemmille ja sukulaisille toukokuun alkupuolella Sampolassa Tampereella.
Joku "kurjat" esitys, vaatetuksena on mustat revityt legginsit, musta toppi ja hiukset pitää tupeerata takkuisen näköisiksi, huuliin kirkkaanpunaista huulipunaa. Odotan innolla miltä se näyttää musiikin kanssa, kotona on jo niin paljon harjoiteltu peilin edessä. 
No, ehkä tästä pitää nyt mennä, tytär odottelee.

Mukavaa lauantai päivän jatkoa, palataan huomenna asiaan!

Voimahalit kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)