perjantai 5. huhtikuuta 2013

Uupumus iski..

Nyt täytyy sanoa että aurinkokaan ei auta tähän uupumukseen. Huhhei..
En olis halunnut että se huono hetki tulee tähän saumaan, kun siivoukset pitäisi aloittaa.
Aamulla ei meinannut jaksaa nousta ylös sängystä. Pieni helpotus, kun oli aika tänään ripsihuoltoon Onni ja Ilonaan Ikaalisiin ja pääsin Johannan helliin käsiin 1½ tunnin ajaksi. Hän kun kuuli mielialastani, niin laittoi soimaan rauhoittavaa musiikkia huollon ajaksi. Ihanainen ihminen..sinne kannattaa mennä jos tarvitset kauneushoitola palveluita..hyvä palvelu! Saman katon alla on Virpin kauneushuone Valo. Pääset noista linkeistä sivustoille tutustumaan :))
Ajattelin poiketa samalla Lidlissä hakemassa limsoja, täysi työ että jaksoin sinne mennä, teki mieli vaan ajaa suoraan kotiin. Mutta onneksi menin, sinne oli tullut paistopiste jossa todella paljon valikoimaa, leipää, pullaa, erilaisia sarvia jne., ihan mahtavat tuoksut kaupassa. Ihmiset ostivatkin sitten niitä paljon, paistoivat lisää koko ajan. Jos et vielä ole siellä käynyt, nyt kannattaa. Ostin ihanan kauraleivän, lämmin ja tuoksuva, vielä kun tulin kotiinkin, voita päälle ja kahvia..voiko parempaa olla..ja hinta vain 1.79€
Tuoksun houkuttelemana ostin myös kinkku-juusto sarvia illaksi, ison kokoisia ja vain 0.79€/kpl. Saadaan saunan jälkeen iltapalaksi, teen kanssa. Sekä tietty löytyi pullaa, omenapiirasia, nekin oli muistaakseni sen 0.79€/kpl. 
Tunnetko vastaleivotun tuoksun..nuuhkis..
Väsymys ei meinaa vaan helpottaa..istuksin tässä ja mietin että jaksanko aloittaa jotain..Ronja tulee kohta koulusta ja hänen huoneensa pitää vielä sisustella ja kiinnitellä valot ja muut seinille, se on pakko tehdä, kun eilen lupasin hänelle, en halua lapselle tuottaa pettymystä ja sitten mulla on itellä niin vahvana sisällä oma syyllisyydentunto että olisi paha tunnetila koko loppupäivän. 
Ehkä huonekalujen järjestämisen jälkeen saisin aikaiseksi pyyhkiä kirjahyllystä ja muista hyllyistä pölyt. Muut siivot jätän kyllä huomiselle, ei vaan yksinkertaisesti nyt jaksa. Masennusväsymys ei ole sama kuin tavallinen väsymys, sen tietää vain sellainen henkilö joka on itse asian kokenut. Vaikka kuinka ajattelet että tarvitsisi, niin ei pysty tekemään..se on niin kummallista. Toivon että pääsen tästä tilasta sunnuntaihin mennessä eroon. Onneksi on oma iso, rakastava perhe ympärillä ja kaikki tulevat sunnuntaina kyläilemään, se antaa jonkinverran voimia! Mukavaa kun kaikki lapset taas koolla tai "tuhlaajatytöstä" eli Ronjan äidistä ei ole varmuutta, hänen tulonsa tietää vasta kun nenä näkyy pihassa.
Nyt Ronja saapui, kovassa nälässä niinkuin aina koulusta tullessa ja paljon on taas asiaa.
"Mummi, miks oot vaan koneella, nyt pitäis laittaa se mun huone!"

No, kait mummin pitää sit vaan yrittää jaksaa raahautua yläkertaan ja alkaa siirtelemään huonekaluja..

Aina ei voi olla hyvä päivä, ei todellakaan. Sitä en usko, en kenenkään kohdalla, vaikka muuta esim. fb-päivityksissä väittäisivät, itse päivittelen fiiliksen mukaan. Aina ei pysty olemaan onnellinen, jokaisella on ylä- ja alamäkiä elämässä, niin sinulla kuin minullakin, vaikka toisille ne voivat olla raskaampia kuin toisille, ihmiset kestävät erilailla elämää. Riippuu paljon siitä "pohjatyöstäkin" mitä lapsuudenkodissa on tehty.

Kiitos kun taas jaksoit lukea, toivon aina niitä kommentteja tuohon allaolevaan osioon.
Ne eivät näy heti koska tulevat minulle ensin sähköpostiin tarkistettaviksi, roskapostin takia.

Enkeleitä päivääsi!

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Lähetän lämpöiset jaksamishalaukset sinulle <3
  Hienoa, kun jaksat kirjoittaa pahat asiat pois sisältä, eivät jää sydämeen painoksi,sekin auttaa vähän.Mutta eihän masennusväsymys poistu sanomalla, että kyllä se siitä...ja jokaisella on huonot päivänsä...
  Aurinkoa ja perheen tukea toivoen Maija-Liisa

  VastaaPoista
 2. Elina, jaksamista ja voimahali sinulle ystäväni! Aurinko paistaa niin lempeästi ja kotisi valmistuu juhlaan voimia...

  VastaaPoista
 3. Elina, muista että kaikki ei tarvitse olla tiptop, tiedän että sinulla on sellainen olo että kaikki nurkat viimeisen päälle , mutta ei oikeasti tarvitse.Ihmiset tulee sinne rippijuhliin ei katselemaan onko kaikki nurkat siivottu.
  Nauti konfirmaatio päivästä sinä olet viimeisen päälle hyvä / hieno ihminen.
  Voimahalit sinulle:)
  Ystäväsi Leila

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)