maanantai 22. huhtikuuta 2013

Voimabiisi

Mulle musiikki on myös aina kuulunut vahvana osana elämään. Kuuntelen omien tunteiden mukaan ja imen niistä voimia ja energiaa itselleni.

"On elämä laina", Erinin ihana biisi. Kuuntelin sitä taas youtubesta ja aina se vaan koskettaa niin syvältä sydämestä. Samoin toinen ihana, myös Erinin tekemä, "Vanha sydän", ihan menee kylmänväreet selässä kun sitä kuuntelen ja ihana on myös "Vanha nainen hunningolla". 

Kaija Koon biiseistä tykkään myös, niistä kuuntelen nupit kaakossa "Kaunis rietas  onnellinen" , sanat on niin upeat ja koskettaa juuri mun elämää. Ihan mahtava voimabiisi!!
Mikä/mitkä on sun voimamusiikkia?

Yritän laittaa linkit niihin, katotaan onnistunko, kuuntele ja kerro sitten mitä olet mieltä. Tämän postauksen alaosassa on kommenttiosio, sinne voit kirjoitella myös muuta, mitä päähän pälkähtää, kaikenlaista..Niitä on niin ihana lukea! Jos on hyvä päivä tai huono päivä, kerro millainen fiilis just nyt!

On elämä laina
Vanha sydän
Vanha nainen hunningolla
Kaunis rietas onnellinen

Tänään melko hyvä päivä, olin taas Johannan hellien käsien hemmoteltavana heti aamusta ja kävin samalla Lidl kaupassa. Muuten saankin olla aikas rauhassa tuonne neljään asti kun pitää alkaa laitella ruokaa perheelle. Sitten tulee illalla taas menoa ja meininkiä, jääkiekkoa ja vävykin saapuu meille lasten kanssa. Ei ne lapset metelöi, mutta miehet ja telkkari! 
Silloin kun saa maanantaina rauhoittua kunnolla, viikonlopun hulabaloosta, alkaa viikko hyvin, en jaksaisi heti aamusta kovaa hälinää ja menoa, pitää ensin olla muutama tunti ja levätä sekä kerätä voimia. Siitä tiedän etten ole vielä tarpeeksi terve työelämän aloittamiseen, eikä sitä tietysti vielä tarvitsekaan miettiä, osa-aika eläke on elokuun loppuun asti. Kesäkuussa on lääkäriaika, silloin arvioidaan jatkon tarve. Eli nyt pitää nauttia kaikesta, kun ei tiedä koska päättyy.
Paistaako teilläpäin aurinko? Meillä ei, on pilvistä ja käy aikas kova tuuli. Katselen ikkunasta kun tytöt pomppivat trampalla, niin pitkät hiukset lentävät välillä tuulen mukana ja nenät on hiukan punaiset, ei varmasti ole kovin lämmin, on niin tuulinen paikka. Mutta pomppiminen lämmittää ja hauskaa kuuluu olevan!

Kävi hyvä tuuri äsken, saimme kummallekkin lapselle etsimämme kalusteet. Ronjan yöpöytä saatiin ihan ilmaiseksi, kirjoituspöytä peilillä tuli yllättävältä taholta, tytön viulunopettaja oli lukenut blogiani ja kertoi että hänen lapsuudenkodissaan olisi yksi kappale juuri tuollaista pöytää jota etsimme, sieltähän se sitten haetaan. Pojalle löytyi mekanismituoli ihan tori.fi sivustolta, oli eilen laitettu ilmoitus. On nyt kyllä tummansininen, mutta kävi hänelle. Oikein "laiskanlinnan" näköinen, pehmeä ja hinta vain 40€. Joten sekin haetaan tällä viikolla. Näin ne asiat järjestyy! Nyt kun saatiin Ronjalle isompi pöytä, niin vanha myydään pois. Jos siis tarvitset omalle lapsellesi pienempää valkoista kirjoituspöytää, kannessa jotain kynän jälkiä, toisessa sivussa kaappi, saat sen kympillä. Laitan myyntiin fb-kirpparille.
Olen aiemminkin peräänkuuluttanut kauniita runoja. Jos sinulla on joku runo, ajatelma, aforismi tms. joka on todella koskettanut, saanut sinut onnelliseksi, iloiseksi tai itkemään, niin kirjoita se tähän alapuolelle kommenttiosioon, muidenkin luettavaksi. 

Nyt lopettelen tältä maanantailta. Ihanaa uutta viikkoa sinulle, kuullaan taas huomenna.

Voimahalit!


4 kommenttia:

 1. Kun istun kanssasi tässä rannalla ja aurinko lipuu horisontin taakse heittää laineille väräjävän sillan ja luomakunta kuin henkeään pidättäen.

  Ja kaikki kauneus ja rauha tässä hetkessä-haluan kohdata jonkun ihmistä suuremman
  jota kiittää.
  Maaria Leinonen

  Tässä yksi runo josta olen tykännyt.

  VastaaPoista
 2. Tämä Jäähyväiset-runo onn lohduttanut minua erilaisissa luopumisissa elämän varrella. Kiitos "erilainenmummi" kun ylläpidät blogiasi. Tunnistan sinussa "sielunsisaruuden" :)

  "Miten kukaan voisi olla liian etäällä toisesta,
  näenhän samat tähdet kuin sinäkin.
  Ei ole turhaan sanottu: Tähtiin on kirjoitettu!
  Jos jonakin päivänä emme enää tapaisi,
  niin ei se olisi loppumista,

  vain siirtymistä toiseen aikaan.

  Pidä hyvää huolta itsestäsi.
  Jos kaipaat minua, katso tähtiin ja olen siellä
  syntyen joka ilta niin kuin tämä runoni rakkaudesta.

  Niin paljon kuin talvitaivas tähtiä saa,
  niin on paljon ollut sinulla minulle antaa."

  Eija Jaakola-Partanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuke! Ihan liikutuin, niin koskettava ja herkkä..<3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)