maanantai 20. toukokuuta 2013

Aikuinen nainen

Eilen illalla otin kuvan yläkerran parvekkelta, klo 23.10, auringon painuessa mailleen.
Upeaa uutta viikkoa ystävät! Niin KESÄ eilen, tänään hiukan viileämpää, silti aurinko pilkistelee välillä ja voi miten kaikkialla on niin kauniin vihreää ja värikästä!
Synnyin tasan 54 vuotta sitten klo 8.52, painoa 3kg ja pituutta 47cm. Tampereella Marian sairaalassa, sijaitsi Pyynikintorin laidalla. Silloin ei ollut vielä yliopistollinen keskussairaala toiminnassa. Uskomatonta miten aika kuluu niin nopeasti! Kummilusikkakin on ihan mustunut, pitäisi varmaan kiillottaa ja lähettää Laura Design yritykseen, tekevät siellä kummilusikoista esim. rannekoruja.
Olen saanut aivan mahtavasti ihania kuvia ja onnitteluja facebook kavereilta. Se tuntuu ihan sydämessä asti ja saa liikuttumaan, en osaa sanoin kuvata miten onnellinen juuri nyt olen! Upeita ystäviä ja kavereita! Jos voisin tarjoaisin kaikille teillekkin maistuvaa kakkua, mutta voihan sen tehdä näin virtuaalistikin. Olkaa hyvä!
Tämä ei siis oikeasti ole minun kakkuni, kopioin kuvan teitä varten Purppurahelmen sivuilta, kun luin että Hanna oli tehnyt sen aikuiselle naiselle :))  Tästä linkistä saat auki upean Paula Koivuniemen biisin "Aikuinen Nainen"
Ronjalla on kaveri leikkimässä, miehet lähtivät pojalle mopoa katsomaan, joten ihan yksin tässä istuskelen koneen ääressä ja syön kakun rääppeitä. En ole oikeastaan tänään mitään isommin tehnyt, ruokakaupassa kävin ja poikkesin Ikaalisten vaateliikeessä, lähinnä uteliaisuuttani, kun en ollut siellä koskaan aiemmin käynyt. Löytyihän sieltäkin jotain, joulunpunainen t-paita. Eikä ollut edes kallis, 11.90. Mukava liike ja hyvä palvelu. Muistaakseni Armorio oli putiikin nimi, aikuisille naisille suunnattuja mallistoja ja isojakin kokoja. Poikkean varmasti toistekin!

Kiitos kaunis kaikille lukijoille.
Uusi päivä huomenna, kuullaan silloin!


3 kommenttia:

 1. Onnea Synttärisankarille:)

  Leila

  VastaaPoista
 2. Onnea, onnea!
  Toivottelee outo mummo

  VastaaPoista
 3. Onnitteluja!
  Perässä tullaan...viiden vuoden päästä

  Ja juu kyllä kummasti aika tuntuu lyhyeltä kun taaksepäin sitä katselee..

  terkkuja
  -serkku

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)