maanantai 13. toukokuuta 2013

Arkiviikko

Uusi viikko! Oikein upeaa kesäistä maanantaita kaikille. Tässä ajatelma joka kannattaa muistaa joka päivä. Laita vaikka sängyn viereen johonkin muistilapulle, että näet heti herättyäsi. 
Nurmikko näyttää siltä että se pitäisi varmaan kohta leikata. Hienoa kun on saanut sieltä meidän marsuille jo tuoretta ruohoa. Ronja keräsi kipollisen niille, aluksi haistelivat kun oli ihan uutta taas, mutta melko pian kumpikin tönäsivät nenänsä kuppiin ja nopsasti se oli tyhjä. Kun tulee lämpöisemmät ilmat, ne voi laittaa ulos häkkiin ja saavat siellä syödä nurmikkoa ja pääsevät liikkumaan enemmän, painoa on tullutkin tässä talven aikana melko paljon. Viime kesänä olivat vielä niin pieniä ettei tehty ulos häkkiä, nyt se on tekeillä.
Eivät vieläkään ole ihan täysikokoisia, Sissi (musta) on nyt 11kk ja Siru 10kk. Ihania ölliäisiä ne on, kummasti vaan kiintyy. Mieskin, vaikka ensin sanoi että saatte sitten hoitaa kun kerran otattekin..mieli on muuttunut.. ;) Ne on meidän perheen vauvoja.
Kävin aamulla taas ripsihuollossa Onni ja Ilonassa. On se vaan niin ihanaa, vaikka vähän maksaakin, kerran kuukaudessa päästä lepäämään ja turisemaan, luksusta arkeen! Säästän sen rahan vaikka mistä, mutta päästävä on. Varasin samalla ajan intialaiseen päähierontaan (lahjakortti) menen sinne kesäkuussa, ennen leikkausta. Johanna kertoi että Elli Nisula joka hoidon tekee, on kuulemma todella hyvä siinä, ihmiset jotka käyneet, ovat olleet "ihan nirvanassa" hoidon jälkeen. Sitä odotellessa! Postaan siitä sitten teillekkin.
Jännittää kyllä tosi paljon se sappikivileikkaus, on tasan kuukauden kuluttua. Onhan mut joskus nukutettu, mutta silti. Mietin et miten kaikki menee ja miten sitten paranen ja onko siitä oikeasti hyötyä. Tiedän, ei ole iso leikkaus, tehdään tähystyksellä päiväkirurgisesti, mutta mulla kun on toi "Aku Ankan onni". Hieno juttu siinä, että lapset eivät ole koulussa enää silloin ja mieskin lupasi pitää pari päivää vapaata siinä, leikkaus on torstai päivänä. Taksilla voin mennä, saan sitä varten todistuksen, mutta hakija pitää olla ja yön yli vaaditaan toisen aikuisen läsnäolo kotona. No ne asiat on järjestyksessä. Tästä vielä lähempänä.
Jaahas, poika näkyy tulevan koulusta. Näen tähän erkkeriin kun bussi pysähtyy kahden tien risteyksessä. Hänellä onkin tänään parturiaika puoli neljä. Vien autolla kun kampaamo on Ikaalisissa. Saa muuten mennä yksin, käyn sitten vaan maksamassa. Ronja olikin tämän päivän kotona. Jalka on taas kipeä. Eilen jo alkoi. En ymmärrä mikä siinä voi olla. Oikean jalan reisi, ei särkyä, mutta ei pysty sillä astumaan kun reiteen sattuu. Hieroin eilen ja laitoin lihasvoidetta (juu, ei lapsille, mutta laitoin vähän!) ja otti särkylääkkeen. Aamulla silti vielä niin kipeä ettei päässyt kunnolla sängystä ylös. Hieroin taas ja nyt on hiukan parempi, ehkä jo huomenna pääsee kouluun. Kaveri toi läksyt ja kirjat. 

Nyt pitää lähteä, poiketaan samalla Lidlissä pullaostoksilla.
Huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)