torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai

Rakkauden täyteistä helatorstaita kaikille! Hellitään toisiamme :))
Mahtavaa, sain nukkua aamulla puoli kymmeneen asti! Mies ja Ronja olivat nousseet jo aiemmin, mutta antoivat mun nukkua. Olen ollut niin kamalan väsynyt jo monta päivää.. tuntui kyllä hienolta herätä ilman kelloa ja kerrankin tuntui että oli nukkunut tarpeeksi.
Ilma oli aamusella hiukan harmaa, mutta pikkuhiljaa aurinko hivuttautui näkyviin. Silti kivan lämmin sää ollut koko päivän. Nyt katselen erkkerin ikkunasta todella kirkasta aurinkoa joka alkaa jo laskea alaspäin. 
Sain tänään jopa jotain aikaiseksi! Ronjan kanssa siivottiin hänen vaatekaappinsa. Hiukan tuli aluksi erimielisyyttä, kun olisi itse halunnut laittaa pois vielä ihan sopivia ja hiljattainkin hankittuja vaatteita. Mutta pienen neuvottelun jälkeen kuitenkin päästiin sitten yhteisymmärrykseen siitä, että vain pieneksi jääneet laitetaan eteenpäin. Meillä kun on noita muitakin tyttö-lapsenlapsia, 7 ja 6 vuotiaat. Heille menee sitten seuraavaksi Ronjalta jääneet vaatteet ja kengät. Ovat useimmiten erittäin hyväkuntoisia, kun tuossa iässä venähtävät nopeasti pituutta. Vitsi kun tuntuu nyt itestä hyvältä kun sai sen homman tehtyä, olen ollut niin monta päivää taas ihan maissa ja väsynyt. Seuraavaksi olis pojan kaapin vuoro, mutta se on huomattavasti helpompi, hän antaa mun tehdä sen yksin, sujuu nopsemmin. Pääasia että jää mustat collegehousut (niitä on ostettu neljät samanlaiset) ja t-paitoja..muulla ei niin väliä, saan itse päättää :)) 
Tytön kaapista tuli nyt tosi siisti!
Miehellä on perjantaina vapaapäivä. Pikku vinkkinä kerroin hänelle, että Onni ja Ilona - kauneushoitola on auki huomenna..olis ihan kiva mennä intialaiseen päähierontaan jospa auttaisi hiukan noita niskojakin, ongelmanani on jännitysniska. Katotaan ottiko vinkistä vaarin..mulla on nimittäin synttäritkin parin viikon kuluttua..
Mun mies on sellanen et sille pitää ite vinkata mitä haluaa lahjaksi, sitten sen voi jopa saada. Ei ole mitenkään yllätyksellinen, mutta muuten paras mies kuitenkin. Mites teillä, saatko yllätyslahjoja juhlapäivinä? 
Nyt taas ilta saapuu ja kohta painetaan pää tyynyyn. Tyttö tuossa teki vielä läksyjä ja tässä kirjoittelun välissä kyselin häneltä jotain biologiasta ja etsittiin netistä rentukka ja kullero, ne piti piirtää vihkoon. 

Tähänpä lopettelen, huomenna uudet jutut.
Enkeleitä iltaasi!


1 kommentti:

  1. Tervehdys!Mun mies yleensä kysyy mitä haluaisin , haluaa ostaa sellaista mistä oikeasti tykkään , mun mielestä parempi kun joku turha vaikka oiskin sit yllätys.Joskus reissusta saattaa tuoda jonkun yllärin hajuvettä tai jotain viimeksi toi lompakon ( oli kattonu et niin täynnä niin toi sellasen jossa paljon korttipaikkoja ym.)Hyvä , ihana mies mullakin:)Nytkin tiedän äitienpäivä lahjan eikä haittaa yhtään muistaminenhan se on se pääasia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)