lauantai 18. toukokuuta 2013

Ihania ihmisiä

Tänään on edelleen ollut upean aurinkoista ja lämmintä, vaikka niin kovasti uhkasivat säätiedotuksessa sateella ja ukkosella. Ei ainakaan Hämeenkyrössä ole satanut, eikä kyllä Tampereellakaan, ainakaan silloin kun me oltiin siellä. Piti pojalle mennä hakeen shortsit, on kasvanut yhtäkkiä niin paljon, että kaikki viimevuotiset oli pieniä. Samaten t-paitoja ja yksi huppari ja college-housut ostettiin. T-paidat ois muuten sopivia, kun on laiha luikku, mutta pituus ei riitä. Keräsin kaikki pienet vaatteet ja laitoin facebookin Hämeenkyrö nettikirppikselle myyntiin. Aika kasa niitä tulikin, ovat hyväkuntoisia kun olleet vain yhdellä ja lyhyen ajan. Silti hinnoittelin niin että menevät nopsasti ja niinhän kävikin. Juuri kun sain kaikki kuvat lisättyä, tuli jo varauksia tuotteisiin. On tuo kirppis kyllä kiva keksintö, saa kierrätettyä lastenkin vaatteita, eivätkä jää nurkkiin pyörimään.

Poikkesimme Stadiumilla Lielahdessa, siellä on usein hyviä tarjouksia juuri t-paidoista ja niin nytkin. Kaikki löydettiin sieltä. Siinä on Lidlikin ihan lähellä joten juoksin sinnekkin pulla ja leipäostoksille ja tarttuihan sieltä muutakin ruokatavaraa ja löysin vielä yhdet samanlaiset valkoiset caprit jotka olin ostanut Ikaalisten kaupasta, oli niin halvat (6.99) että ostin nekin.
Niinkuin eilen kerroin, Ronja meni kaverille yökylään. Aamupäivällä soittelin että mites on mennyt. Olivat torilla syömässä lettuja. Ei halunnut lähteä meidän mukaan ostoksille, kun olivat menossa vielä laskemaan veneen vesille. Kaverin äiti lähetti kuvankin kun ajelivat veneellä. Ronjalla oli ollut tosi hauskaa, tuli kotiin joskus viiden maissa illalla. Olikin sitten ihan väsynyt ja meni jo puoli kahdeksalta nukkumaan, olivat olleet niin paljon ulkona ja pyöräilleet kaverin kanssa pitkän lenkin. Ihan mahtavaa kun on tuollaisia kaverien vanhempia jotka viitsivät pitää muidenkin lapsia mukana! Iso kiitos Sanna!
Mies ja poika tuossa manailivat kun Suomi hävisi jääkiekossa. Minä en siitä niin piittaa, mutta pakkokuulen tilanteen koko ajan. Enemmän odotan euroviisujen alkamista, ainakin Krista on siellä kohauttanut ihmisiä ja ollut hyvin esillä koko ajan, niinhän sitä pitääkin, ei ole enää pelkkä laulukisa vaan täytyy osata myös pitää itsensä lehtien sivuilla, pelkkää showta nykyään. Mutta silti kiva katsoa miten Suomi nyt pärjää. Viimeksi olen katsonut kun Lordi voitti, etten nyt mikään oikea fani ole.

Jep, kohta ne alkaa joten lopettelen tähän. 
Huomenna siis helluntai, palataan silloin asiaan.

Hyvää yötä ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)