keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kesäsää

Aurinkoista keskiviikkoa! Upea ilma ja huomenna vapaapäivä koululaisillakin. Mukavasti katkaisee aina viikon. Käytiin shoppailemassa aamupäivällä vanhimman tyttäreni kanssa ja luultavasti meillä nyt sitten syödään samaa ruokaa huomenna, kummassakin perheessä. Poikettiin myös aamukaffeilla Kirpukassa. Minulla oli taas terapia aamu. En ehdi ennen sinne menoa juomaan tai syömään mitään. Kun en tykkää juoda aamukahveja kiireellä, siihen tarvitaan kunnolla aikaa ja rauhaa, että saa nauttia. Mun eräs serkkuni, Katariina, sanoi ihan samaa. No, samasta suvusta ollaan. Meillä on muutenkin aika paljon yhteisiä suruja ja iloja. Asuu samalla paikkakunnalla joten ollaan aina silloin tällöin yhteyksissä. Paljon on serkkuja joiden kanssa ei olla missään yhteydessä, muutama on löytynyt facebookin kautta sinne kaveriksi. Pitäisi oikein järjestää serkkubileet niin voisi taas tutustua kaikkiin..mutta paljonko heitä sinne sitten tulisi..se onkin arvoitus!
Kävin lukemassa Kukat.fi sivustolta kukkahoroskooppini..voi että miten paljon siinä todellakin löytyi minua..en ole koskaan näihin tietty oikein uskonut..mutta nyt tuli tunne, että minähän se siinä. Käyppä sinäkin katsomassa mikä kukka olet!
Tässä teillekkin luettavaksi minun omani:

Vanamo 3.5 - 6.6
Pieni ja herkkä Vanamo elää huomaamattomana ja vaatimattomana omaa salaista elämäänsä syrjässä valtateistä ja kiireestä. Kiireisiltä pintaliitäjiltä Vanamo jää kokonaan huomaamatta, mutta rauhallinen kulkija ja asioihin paneutuva osaa katsoa sinne missä hiljaiset aarteet ovat. Vanamon kauneus ja herkkyys löytää yleensä ymmärtäjänsä ja ihailijansa. Nykymaailmassa Vanamon ominaisuudet eivät ole arvostuksen huipulla, joten 
syrjäytymisen ja erakoitumisen vaara vaanii. Riuhtaisu mukaan elämän hälyyn silloin tällöin tekisi hyvää, harjoitusmielessä. Vaikka Vanamo vaikuttaa lähes avuttomalta, hän uurastaa sitkeästi ja etenee sopivassa ympäristössä ja oikealla alalla lopulta hyvinkin pitkälle. Hiljainen uurastus ei aina saa ansaitsemaansa arvostusta ja huomiota. Vanamo voisi opetella edes vähän itsekehua, vaikka se hänelle onkin vastenmielistä. Hälyä ja tekniikan pauketta Vanamo ei kestä, hän nauttii metsän ja luonnon rauhasta, valitsee tarkkaan seuransa ja viihtyy omissa oloissaan. Rakkaudessa ja ihmissuhteissa Vanamolla on harvoin ongelmia. Hän välttää konflikteja ja osaa sopeutua, rönsyillä, jopa luikertaa - eikä koskaan jyrää toisia. Vaara onkin että joku jyrää hänet, tai ainakin yrittää. Tällaisesta tilanteestakin Vanamo yleensä selviää, ei taistellen vaan hiljaa muualle siirtyen. Hän ei tarvitse muita ihmisiä niin kipeästi, että maksaisi suhteesta minkä hinnan tahansa.

Eikä mitään hajua minkä näköinen kukka Vanamo mahtaa olla, pitihän se netistä googlettaa!
Tämän ihanan sydämen mallisen valkovuokkopensaan löysin ihan omasta pihapiiristä. Eikös olekin hieno?
Roskisauto rouskuttaa pihassa, tiskikone hurraa keittiössä ja telkkarikin yksinään juttelee olkkarin puolella. Lapset on yläkerrassa, poika tietokoneella ja Ronja lukee Top Model-lehteä joka tuli eilen. Siellä oli taas, hänen sanojensa mukaan, niin kivoja meikkaus- ja ihonhoito-ohjeita. Yhden hän löysi minullekkin, se oli suositeltu äideille tai isosiskoille. Ajatteli että kun olen vanha..hmmm..niin tarvitsen tällaista kasvoille. Oli kyse kasvonaamiosta joka oli tehty kiivistä ja olikohan siinä ohjeessa vielä hunajaakin. Varmaan sitä pitää sitten mummin kokeilla, josko ne rypyt hiukan siliäis ;)
Täytyy vielä toinen hauska asia hänestä kertoa. Kun tuli eilen koulusta, kertoi että ei voinut tehdä minun lempiväreilläni äitienpäiväkorttia, vaikka opettaja oli siihen kehottanut. Kun kyselin miksei, hän vastasi ettei väreissä ollut mustaa ja valkoista. Oli huomauttanut tästä opelle - joka oli ollut hiukan huvittunut asiasta - ope oli vastannut että siitä voisikin tulla liian tumma, parempi tehdä jollain kirkkaamalla värillä. Oli kuulemma tehnyt sitten punaisella, kun oli muistanut että se on kolmas väri mistä tykkään. Kyllä minuakin nauratti, vaikka en sitä hänelle näyttänyt, sanoin vaan ettei se nyt ole niin tarkkaa, tiedän kuitenkin että se on hänen tekemänsä ja olen siitä joka tapauksessa kiitollinen, oli sitten minkä värinen tahansa. Asia meni sillä ohi!
Pyykkikoneellisen pesaisin ja vein ulos kuivamaan. Lämpöä on nyt +19 varjossa. Ronja halusi vaihtaa jo shortseihin..no, annoin periksi että hetken voi niillä olla ulkona. Tänään kun vein lapsia kouluun, niin yläkoulun pihassa näin pari poikaa t-paidalla ja shortseilla, yksi ajoi mopollakin capri-housut jalassa. Mahtoi olla aamusella vielä viileää kyytiä! Nyt tyttökin laittoi farkut takaisin, kun tuli kavereita. Alkaa olla jo ilta ja ilma viilenee nopeasti, kun aurinko laskee. Voi kyllä on niin hienoa kun tulee kesä ( ja kärpäset?!).

Tässä tämän päivän turinat.
Kiva kun taas ehdit lukaisemaan postaukseni.
Mukavaa keskiviikko illan jatkoa ja kuullaan taas huomenissa.

Muistuttelen taas että odottelen aina niitä kommentteja, voit kirjoitella ihan mistä tahansa, omista jutuistasi, ei tarvitse kommentoida tätä mun kirjoitusta, jos et halua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)