lauantai 25. toukokuuta 2013

Kiitä itseäsi..

Voi miten lämmin päivä on ollut! Oikein hellettä. Ulkoiltu todella paljon, toivottavasti unimatti löytäisi ensi yönä minutkin. Ainakin nyt tuntuu aikas väsyneeltä, siis ihan fyysisestikin. Kyykin lammen reunalla ja istutin loput vuorenkilvet sen ympäri. Olen niiiin tyytyväinen itseeni ja palkitsinkin työn appelsiinijätskillä jossa päällä kermavaahtovuori ja mansikoita (anopin pakastamia). Namskis..hyvää oli..harmi kun en huomannut ottaa teille kuvaa..mutta löysin netistä herkullisen annoksen kuvan..
Joskus 30 vuotta sitten olin kesän töissä Linkosuon kahviossa Tampereella. Siellä tehtiin silloin jäätelöannoksia. Valikoimassa oli muistaakseni noin 10 erilaista annosta. Se oli mukavaa työtä.
Kukkientaimia oli yhteensä 40, istuttamiseen meni neljä päivää, kun kaikki päivät eivät ole samanlaisia. Välillä on niin uupunut ettei jaksa ulos lähteä ja toisina päivinä jaksaa hiukan enemmän. Selässä ja takapuolessa kyllä tuntee tehneensä. Mutta onpas pihalammen ympärys nyt aikas kiva. Otan teille kuvan kun ne vähän tuosta kasvaa, ja saan sen etsimäni kaivon mallisen suihkulähteen lammen toiseen päähän. Pienistä asioistakin pitää itseään kiittää ja olla onnellinen, se on tärkeää. 
Satu (esittelijä) toi tänään Linnateräs kutsujen tuotteet. Hänellä oli mallituotteet vaaleina, mutta minä halusin omani mustina. Ja olivat juuri niin kauniita kuin ajattelinkin. Tämän minä tilasin, maksoi 32 euroa. Nuo lasikipot eivät kuuluneet hintaan, ovat omia jälkiruokakippojani, yhden halkaisija 10cm, tähän voisi tietty laittaa myös kukkaruukkuja tai vaikka karkkia noihin kippoihin, tai mitä nyt keksii. Nuo kipot eivät ihan tähän malliin sovi, ajattelinkin että kun kiertelen kirppareilla, pitää katsella josko löytyisi jotkut sopivammat, vaikkapa valkoiset!
Tämän kukkatelineen sain emännän lahjaksi. Laitoin tulitikkuaskin alle kuvaan, siitä voit suunnilleen arvailla kokoa, aikas iso on. Mulla ei ollut tähän sopivia ruukkuja, tarvitsee sellaiset joissa on reunus, että pysyvät. Niitäkin löytää kirppiksiltä.
Tuo kakkoskuva on sitten "emännän yllätyslahja", sain sen lisäksi, kun myynti oli niin hyvä.
On seinäänkiinnitettävä kynttilä- tai kukkateline.
Ronja kävi kavereineen tänäänkin uimassa. Vein heidät läheiselle uimarannalle ja voi sitä väkimäärää! Tytöt jäivät sinne ja mieheni haki heidät pois n. tunnin kuluttua. Huulet sinisenä kummatkin tuli sieltä ja suoraan lämpimään suihkuun, mutta siitä huolimatta oli ollut "tosi hienoa!" Kaveri meni kotiin, olivat sopineet että hän tulee meille yöksi. Me käväisimme anopin synttärikaffeilla. Oli tehnyt aivan ihanaa rahkapiirakkaa jossa vadelmia. 
Tyttö ei olisi millään malttanut olla siellä, kun tiesi että kaveri tulee yöksi. Kun päästiin kotiin, hän juoksi suoraan naapuriin ja haki kaverinsa meille. Nyt juuri kuuntelevat jotain musiikkia yläkerrassa, Ronjan huoneessa, ja tanssivat niin että alakerran katto ryskyy. Hauskaa kuuluu olevan. Meikattukin taas oli, mutta antaa heidän nyt leikkiä, discoaan.
Äsken kysyivät että saavatko valvoa kahteentoista, lupasin, katsotaan jaksavatkohan.

Nyt kello onkin jo niin paljon, että voi sanoa : Hyvää Yötä ja Kauniita Unia
Toivotaan huomiseksi kaikille meille oikein ihanaa sunnuntaita ja aurinkoa koko päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)