sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kotikutsut

Sunnuntai ehtoota! 

Niin, todella nyt ollaan jo loppupuolella päivää. Voi kun oli kiva nähdä kavereita ja ystäviä tänään. Niinkuin eilen kerroin järjestin Linnateräs sisustuskutsut kotona. Kaksitoista osallistujaa! Muutama joka oli sanonut ehkä tulevansa, ei sitten tullut, mutta ei se nyt niin kovasti harmita, tietty esittelijän puolesta aina, mutta jos 50 olen kutsunut, 20 vastasi jotain, 30 ei yhtään mitään, vaikka kaksi kertaa fb:ssä muistutin, niin emäntänä olen tehnyt kaiken mitä voi. Myyntiä tuli kuitenkin kivasti ja sain hienon emännänlahjan. Itsekin ostin yhden tuotteen. Klikkaa linkkiä Linnateräs, niin pääset heidän sivustolleen.

Emännänlahjani, johon en aio laittaa kukkia vaan ehkä yrttejä tai kynttilöitä. Rakastan kynttilöitä ja niiden valoa, ympäri vuoden! Otin tämän mustana, kaikkia tuotteita sai valita kolmessa eri värissä. Hienoa!
Tämän ostin, hinta 34€, kukat ei tietenkään sisälly hintaan, kuva on heidän kuvastostaan napattu. En ole kukkaihmisiä joten ajattelinkin laittaa kynttiläkipot aukkoihin, mulla on vanhoja lasisia jälkiruokakippoja, kokeilin niitä ja sopivat tosi hyvin tähän. Voi laittaa vaikka vettä kippoihin ja niihin kelluvat kynttilät. Otin tämänkin mustana.
Linnateräs on Vesilahdella toimiva perheyritys ja tekevät tilauksesta näitä tuotteita. Kun esittelijä tekee heille tilaukset, tuotteet valmistetaan sen jälkeen, toimitus on noin kolmisen viikkoa. Upeaa sekin että ovat suomalaista käsityötä, eikä missään aasiassa valmistettuja! Kaikenlaisia sisustustuotteita, laitan tähän muutaman kuvan. Koristeet on rekvisiittaa.Eikös upeita! Olisi tehnyt mieli ihan kaikkia, pikkuhiljaa voi hankkia niitä, rahavarojen mukaan. Nyt kun tietää keneltä niitä voi tilata. 

Tällainen tämän päivän postaus, huomenna uudet kujeet!
Kiitos kun taas käväisit, kuullaan huomenissa.

<3 Enkeleitä alkavaan viikkoosi <3


1 kommentti:

  1. Hei!
    Tämä onkin vanha tuttu valmistaja Lempäälässä asuessani. Nimi on näköjään vaihtunut, mutta samat tuotteet ja suurin osa uusia. Minulla on viinipulloteline, joka matkasi Ruotsiin siskolleni ja kynttiläkruunu ylioppilaslahjaksi...samoin kirjateline, jossa on aina avoinna joku kirja - ei välttämättä keittokirja - runoja on nytkin...kauniita ja käytännöllisiä. Hyvä tietää, että vielä toimittavat! Kiva postaus taas.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)