perjantai 3. toukokuuta 2013

Rakasta elämää jota elät

Tänään on ollut niiiin hyvä päivä :))) Onko sinulla? Kerrothan siitä muillekkin!
Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Lämpötilakin on aamusta noussut, vaikka kylmä tuuli käy vieläkin. Olen saanut paljon positiivista palautetta elämän tarinastani, joka julkaistiin PuNainen sivustolla facebookissa. Sieltä kysyttiin jokin aika sitten, että voisinko kirjoittaa heille sairastumisestani ja sen jälkeisestä "uudesta elämästä". Tottakai voin. Se on terapiaa minulle ja jos voin tarinalla vielä ehkä auttaa joitain muitakin, niin sehän on ihan mahtavan hieno juttu! Yksi kommentti oli jossa neuvottiin ettei kannattaisi ehkä ihan noin avoimesti kertoa elämästään, miksi ei, sitä hän ei sanonut! Olisi ollut kiva tietää mikä asia oli sellainen josta en hänen mielestään voisi kertoa, sehän on minun elämäni. No, kaikkia ei voi eikä tarvitsekaan miellyttää. Se vaihe on minulla ohi. 
Sunnuntaina järjestän siis sisustus-kutsut, niinkuin jo aiemmin mainitsin, ihan ensimmäiset tässä asuessa. Eli en ainakaan 13 vuoteen ole mitään järkännyt. Onneksi sentään kymmenisen naista on tulossa. Tytär lupasi leipoa taas suklaaunelmia. Muut ostan kaupasta. Vähän kyllä jännittää miten kaikki menee, mutta eiköhän ne siitä. Aina mua jännittää kun on jotain uutta. Itepähän järjestän itseni sellaisiin tilanteisiin, tai ehkä ihan tiedostamattani teen niin, yritän voittaa ahdistukseni ja ihmisjoukon pelon, jossa itse järjestäjänä.  Ette varmaan osaa kuvitella että ennen itse kävin pitämässä esittelyjä, illat liikenteessä ja aina "esiintyminen", ihmisten edessä. Nyt ei musta enää olisi siihen. Kirjoittelen kyllä ja vaikka siinä onkin ns. "keskipisteenä", kun joku lukee henkilökohtaisia asioitani ja tapahtumía, se ei jännitä lainkaan niin paljon, kuin ihmisten suora kohtaaminen. Niinkuin yksi ystäväni tässä hiljattain jotenkin näin totesi: "Kyllä ihmisen pääkoppa on omituinen elin". 
Pojan rippijuhlien kiitoskortit ovat valmiit ja saan hakea ne Melbasta, valokuvaus-ja lahjaliike Hämeenkyrön liikekeskuksessa. Olemme meilanneet erinäisiä kertoja ja etsineet sopivaa taustaväriä ja sopivaa kehystä korttiin, nyt se on valmis. Laitan kuvan tänne kun saan valmiin kuvan, tällä hetkellä on vain vedoksia, eikä ne ole koskaan lopullisen veroisia.

Kaupassakin pitäisi käydä. Mutta mitä tänään taas laittaisin? Ikuinen ongelma. Lapset haluaisivat vaan lettuja, ehkä paistan niitä..Huomenna voisi avata grillauskauden. Oletko sinä jo grillaillut? Grillaatko itse vaiko joku muu sukulainen? Meillä grillaa mies. Joskus vaan nopsasti makkaraa, tai sitten tehdään koko ateria grillissä. Kaasugrillissä on sivussa levykin jossa voi keittää vaikka perunoita, lisäksi grillataan lihaa, tomaatteja, maissia jne. Ja tietty salaattia myös. Kesäkuumalla varsinkin on mukava tehdä ruokaa ulkona, eikä hikoilla sisällä hellan ääressä. 

Pölyt on pyyhitty, huomenna ehkä otan vasta lattiat käsittelyyn. Nyt en enää millään jaksa, loppuenergia menee asioilla ja ruoan laitossa. Sitten mennäänkin saunaan, joten huomiseen kaikki työt jota ei tänään jaksa..tai sitten jollekkin muulle päivälle..sen näkee sitten, päivä kerrallaan on hyvä ottaa, eikä suunnitella kovasti, siitä tulee vaan stressiä.

Energiaa sinunkin loppupäivääsi ja kuullaan taas huomenna!
Sunnuntai-iltana postailenkin sitten sisustuskutsuista, kannattaa käydä lukemassa.

Heissan kaikille :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)