perjantai 17. toukokuuta 2013

Saunailta

Siis, KESÄ, lämmintä ja aurinkoa. Tosin iltapäivällä tuli pilviharsoa auringon eteen, mutta silti lämmin. Helluntai viikonloppu. Oletteko kuulleet vanhan sanonnan: "Jos helluntaina sataa, sataa joka pyhä juhannukseen asti", ..hmmm..oikeen noi vanhat jutut ei ole enää pitäneet paikkaansa. Mutta tietenkin toivotaan että sunnuntainakin paistaisi!

Siivoilin nopsasti aamusta että sain iltapäivällä löffäillä hetken aurinkotuolissa, nassu kohti taivasta. Kyllä väriäkin tuli jonkin verran. Mulla vaan ei kasvoihin oikein ota aurinko, rinta on ruskettunu ja käsivarret, mutta kasvot ei niinkään. Lapsena olin aina ihan tumman ruskea, kun käytiin uimassa paljon kavereitten kanssa. Palanut en ole koskaan, suojaan ihon niin hyvin. Ryppyjä siitä varmasti tulee, mutta tulis niitä muutenkin.  
Uimisesta puheen ollen. Ronjan kanssa oli tänään pikkuinen kiista kun tuli koulusta. Oli sopinut parin kaverin kanssa että menevät uimaan iltapäivällä, ihan vaan keskenään. Tiesi varmasti etukäteen etten päästä vain kavereiden kanssa, vaan pitää olla aikuinen mukana ja aloitti taistelun sen mukaisesti. Sanoi että Hannakin pääsee yksin, mutta en ihan heti uskonut vaan soitin Hannan äidille. No sieltä tuli sellainen vastaus kuin odotinkin ja siitähän kiukku nousi. Ensiksi sen takia kun soitin ja toiseksi sen takia kun en päästä. Hetken sitä kiukkua ja huutoa kuuntelin ja sitten käskin mennä hetkeksi omaan huoneeseensa rauhoittumaan. Hän heitteli tavaroita, huusi ja samalla käveli yläkertaan. Kun oli ollut huoneessaan hetken, niin vein mehua ja keksejä hänelle. Koputin oveen ja kysyin saanko tulla. Oli jo rauhoittunut ja juttelimme vielä asiasta. Meni sitten ohi ja ymmärsi kun kerroin miksi ei voi vielä mennä yksin tai pelkästään kavereiden kanssa rannalle.

Nyt hän lähti sitten yhdelle toiselle kaverille, Ennille, yökylään. Hänen äitinsä kyseli iltapäivällä viestillä, että josko Ronja voisi tulla heille yöksi. Enni oli meillä yökylässä jokin aika sitten ja kaikki meni tosi hienosti. Olen sanonutkin että meille saa kyllä yövieraita tulla jos ei ole mitään menoa itsellä. 
Joten meillä on kotona aikas rauhallista tämä ilta, kun yksi ilopilleri ja touhuaja on pois. Lämmitettiin sauna, mies jo siellä kävi. Poika meni nyt ja minä sitten kohta. Haluan mennä ihan yksin, nauttimaan.

Huomenna pitäisi lähteä etsimään pojalle shortseja. Kaikki viimevuotiset pieniä! On kasvanut niin hujahtamalla pituutta. Katselin monista nettikirppareista, mutta ei ole sen kokoisia myynnissä, vain pienille lapsille.
Mutta eiköhän jostain löydetä, varmaan ei tarvitse mennä Ylöjärveä pidemmälle, siellä on Elo-ostoskeskus ja Intersport, yleensä sieltä pojalle löydetty vaatteita.
Luvattiin sateista ilmaa, joten ei harmita vaikka lähettäis shoppailemaan. Poika itse vaan ei ole koskaan innostunut vaateostoista..

No nyt menen saunaan nautiskelemaan..

Ihanaa perjantain jatkoa, kuullaan huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)