sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ei koskaan..ikinä..

Kesäkuu päättyy tänään. Aika nopsasti mennyt tää kuukausi, ehkä senkin takia kun odotellaan isännän loman alkamista, viikko olisi hänellä vielä töitä ja sitten loma. Lähdetään varmaankin jossain vesipuistossa käymään ja Särkänniemeä ei voi yhtenäkään kesänä missata, lapset tahtovat sinne ja onhan se aikas lähellä.
Nyt kirjoittelen tämän postauksen vasta illalla, ei pitäisi vanhana enää juhlia niin railakkaasti. Niinkuin eilen kerroin lähdimme mieheni kanssa ystävien luokse grillipartyihin ja siellähän oli niin kivaa, että venähti aamuviiteen ennenkuin kotiuduimme. Koko päivän on väsyttänyt ihan lahjakkaasti. Nuorena sitä lähdettiin sunnuntain tansseista suoraan maanantai aamuna töihin, ilman nukkumista, nyt ei sellanen tulisi mieleenkään, koko päivä menee parannellessa ja nukkuessa. Aamukaffit join siinä neljän maissa iltapäivällä. Huhhei..ei koskaan, ikinä enää:)
Kamerakin oli mukana, mutta sinne se unohtui laukkuun joten mitään kivoja kuvia ei ole nyt sieltä bileistä laittaa, mutta ehkäpä niin on parempikin ;)

Meidän kiva naapurin vaari aloitti taas ruohonleikkurilla ajelun kaheksalta. Iltapäivälläkin hän surrasi jollain koneella, oiskohan ollu sirkkeli, mutta se ei oikein toiminut ja homma tyssäs siihen. Onneksi, mun jyskyttävä pääni ei olisikaan tänään kestänyt sellasia ääniä.
Tyttö tuli kotiin vasta iltapäivällä naapurihoidosta. Hän oli sieltä jo käynyt uimassa parikin kertaa, naapurin tytön kanssa joka on hänen kaverinsa. Kivaa oli kuulemma ollut, syöneet aamulla jo leipää, muroja ja mustikkapiirakkaa. Yökin oli mennyt hyvin. Halusi äsken lähelle ja  syliin. Yhdessä istuttiin lepotuolissa, telkkaria katsoen.

Katsottiin uusintana Vain Elämää ohjelma, siinä oli ihanan Kaija Koon päivä tänään. Itkin vuolaasti koko ohjelman ajan, ei voi olla itkemättä! Jonnen koskettava tulkinta biisistä "Kylmä ilman sua" ja sitten Kaijan biisi "Kaunis Rietas Onnellinen". Se on niin MAHTAVAN UPEA! Ihan kuin minun elämästäni, siihen pystyy samaistumaan ja sitä pitää kuunnella kovaa, volyymit kaakossa. "Sä oot kerran jo nähnyt miten tää maailma romahtaa ja siltikin jostain tuhkan seasta noussut ylös taas"...ei voi paremmin sanoa tunteita.
Nyt on mentävä tytyn kanssa yläkertaan, haluaa nukahtaa viereen kun oli viime yön pois kotoa. Eipä tänään nyt kummempia tapahtunutkaan, vain nukkumista ja oleilua.

Huomiseen ja hyviä öitä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)