keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Käyntejä

Aamulla nautin 45 minuuttia intialaisesta päähieronnasta, sain lahjakortin sinne äitienpäivälahjaksi. Kävin Onni ja Ilonassa Ikaalisissa, siellä hieronnan teki Elli Nisula. Kävin hänellä jo aiemmin jalkahoidossa ja olin todella tyytyväinen. Nytkin olin kyllä ihan "nirvanassa" hoidon jälkeen. Hän käsitteli hartiat/pään/hartiat, aivan mahtavaa! Mulla on jännitysniska ja aina hartiat lukossa, tuntui että veri alkoi kunnolla kiertää ja ajatuksetkin juosta paremmin. En ole aiemmin käynytkään päähieronnassa, vaikka ihan perushieronnassa silloin tällöin. Mulla on jännitysniska ja aina hartiat lukossa. Suosittelen ehdottomasti päähierontaa kaikille! Kannattaa kokeilla.
Ronjan jalka ultrattiin tänään, nuori nainen oli röntgenlääkärinä. Oikein mukava ja asiallinen, osasi hoitaa jännittävän lapsen hienosti. Kuvissa ei näkynyt mitään, hiukan jonkinlaista näkymää siitä että nestettä oli ollut nilkassa, polvessa ei mitään muutoksia, ei myöskään röntgenkuvissa. Menimme vielä päätteeksi omalääkärille, Sirpa Mustoselle, joka laittoi lähetteen verikokeisiin, siitä katsotaan sitten kaikki mahdolliset taudit, sen jälkeen lähete lastenpolille jossa tutkimuksia jatketaan. Enpäs olisi uskonut että tulee näinkin isohko juttu, mutta hyvähän se on kun tutkitaan, jostainhan se kipu ja nesteen kertyminen johtuu. Nyt kun pääsi asiassa eteenpäin tuli itsellekkin rentoutuneempi olo, mietin jo kaikki mahdolliset taudit mitä voisi olla. Tyttöä vaan jännittää mitä kokeita tuleman pitää, lupasin olla kaikissa mukana ja tukena. Sitten vähän helpotti häntäkin.
Menoa ja meininkiä ollut tänään, ultran ja lääkärin välissä vein vielä Ronjan ja kaverin uimaan hetkeksi, kun oli niin hiostavan kuuma. Tai siis on vieläkin. Täällä on ollut iltapäivästä asti aika pilvistä ja hiostavaa, mutta satanut ei ole. Odottelin kyllä taas hiukan sitä sadetta, tuonne lampeen tarvittais lisävettä, mies laittoi putken rännistä sinne jotta kaikki sieltäkin tuleva valuisi lampeen. 
Nyt kyllä alkaa väsyttää niin kamalasti että pakko lopetella. Syötiin äsken ja se varmaan yhdessä painostavan ilman ja hektisen päivän kanssa tekee väsyneen olon. Täytyy mennä hetkeksi lepäämään. Huomenna pääsen taas terapiaan, siitä lisää huomenissa. 

Voimalit kaikille ja oikein kivaa keskiviikon jatkoa!

1 kommentti:

 1. Hei!
  Oli taas ihanaa lukea blogiasi - kuinka jaksat aina päivittää ja touhuta vauhdilla jotain puuhata...
  Itsellä on nyt oikein alakulo ja
  väsymys - terapia onkin jo ensi viikolla...sitä odotellessa. Muutoksen tuulet puhaltelee elämässäni,joten yritän sinnitellä päivän kerrallaan eteenpäin.
  Kiitos, että tuot päivääni iloa! Jaksamisia myös sulle! -maija-liisa-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)