lauantai 29. kesäkuuta 2013

Minä selviydyn..

               "Jos papu ei Pietarina kuki, niin ei laskiaisena pata puti" suom.sananparsi

Viime yö meni ihan harakoille..en saanut millään nukuttua, vaikka ei ollut edes kuuma. Selailin netissä ja luin aku ankkoja et tulis väsymys, mutta ei. Sitten joskus kolmen-neljän pintaan nukahdin. Mutta voi miten "ihanaa", seitsemältä herätys, naapurin vanhempi mieshenkilö oli aloittanut siimaleikkurilla leikkaamisen raja-aidan tuntumassa...voin myöntää että vidudus käyrä nousi kyllä hiukan verran..makkarin ikkuna on tietysti näin kesällä auki ja just sinnepäin missä tää herra leikkaili. Hän on varmaan jotensakin innostunut näihin vempeleisiin, kun alottaa aina tuossa heti aamusella niillä surruttamisen, oli sitten arki tai pyhä. Luulen että nousee ite neljän-viiden maissa, eikä tajua että jotkut ovat lomalla ja haluaisivat ehkä nukkua hiukan pidempään. Tunnin hän sillä paahtoi, sitten alkoi onneks satamaan ja leikkuri meni tukkoon,  hän räpläsi sitä jonkin aikaa, mutta luovutti sitten..jihuuu..vahingonilo on sitä parasta.
Tosin se ei enää auttanu mun unen saantiin, ehdin nukkua reilun kolmisen tuntia joten en enää saanut unta sen jälkeen, adrenaliinitkin kohos sen verran. Olis kyllä ihan mukava kun odottelisi edes kahdeksaan, piha ei edes ole hänen vaan kunnan, kun asuu kunnan rivarissa vuokralla. Ajattelin ensin että menen hänelle huomauttamaan asiasta, mutta mies sai toisiin ajatuksiin, rauhoteltua etten lähtenyt. Nyt kyllä väsyttää ja päätä särkee, harmittaa sekin, kun ollaan kohta lähdössä ystävien luokse iltaa istumaan, kerrankin kahdestaan päästään lähtemään. Pilleriä vaan nassuun ja ilo irti, pitää ajatella positiivisesti tätäkin.
Saimme tytön naapuriin hoitoon. Joskus ovat sanoneet että voitais häntä sinne tuoda jos on jotain menoa, ensin ajattelin etten kehtaa kysyä, mut rohkaisin sitten mieleni ja kysäsin ja heille se sopi. Ronjan kaveri asuu siinä perheessä joten viihtyykin siellä hyvin.  Kivempi lähteä silloin kun hän on vahdinnassa, onhan toi teinipoikakin, mutta välillä se vahdinta unohtuu kun syventyy omiin peleihinsä tms. Hänelle tulee kaveri tänne meille yöksi.
Ollaan kohta lähdössä, joten tänään ei tämän enempää..huomenissa lisää..
Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja juomaa..mitä sitä muuta tarvitsee lauantai illaksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)