tiistai 18. kesäkuuta 2013

Nauru nuorentaa

Eilen eräs fb-kaverini kommentoi mun kivunvalituspäivitykseen, että toipumisen pitäisi olla kivuton, kyseli et olenkohan ottanut liian vähän kipulääkettä..no ehkäpä, kun en niitä haluis ottaa lainkaan. Mutta otin sitten eilen ihan koko sen määrän jonka vuorokaudessa saan max. ottaa, ei ole ollut enää kipuja, mutta pää sekaisin ja väsyttää aikaslailla. Sellanen "yhden viinilasin jälkeen"- tunne..hih..mummi koko ajan pikku huppelissa! Tänään aion jatkaa samaa rataa ja kipuja ei ole..halvat humalat juhannuksena, ilman aamun krapulaa! Jihuu..
Tänään kävin "räpsyt" laitattamassa kuntoon, ripset hyvin..kaikki hyvin. Mukava ja freesi olotila. Pientä luksusta arkeen..kaiken murheen keskelle..voi että kun tuli taas hyvä mieli kun siellä makailin rauhassa ja Johannan kanssa rupateltiin kaikenlaista noin 1½ tuntia. Sanoin kyllä heti hänelle, ettei mua saa naurattaa, sattuu napahaavaan, mut sittenhän sitä vasta naurettiinkin..kun sen sanoo ääneen. Häneltä saan aina palautetta asioihin ja kertoo myös mitä mieltä on itse jostain..se on hienoa..ettei pelkästään kuuntele ja myöntele..vaiks olenkin asiakas. Mutta on varmasti jo vuosien aikana huomannut sen ettei mulle tarvii hienostella vaan voi olla sellainen kuin on.
Sitä toivon yleensä kaikilta..sanoo jos joku on huonosti, tai jos joku asia oikeesti v.....aa, tai jos on jostain tosi onnellinen, mitä niitä peittelemään..niin teen minäkin. Siitä vaan kommentoimaan omia mielipiteitä tai ajatuksia tuonne alaosan kommenttiosioon!
Eiliseen postaukseen palaan sen verran, että tyttären kunnossa ei ole tapahtunut mitään muutosta, mutta se on pääasia ettei hengenvaaraa enää ole. Ronjallekkin kerroin äitinsä asiasta, sillain pintapuolisesti. Ihan kaikkea ei tuon ikäinen vielä ymmärrä, mutta oli nyt helpompi kertoa kun hengenvaara on ohi. Onneksi! Kiitän kovasti kaikkia lääkäreitä ja hoitajia jotka hänet pelastivat. Toivon että otti nyt tyttö opikseen, mutta luulen silti että ei, vaikka toivossa onkin aina mukava elää. 
Kuuluuko sinun tapoihisi juhannus- ja joulusiivoukset? Jotkut siivoavat kaappeja myöten ihan kaikki! Miksi, sitä mä aina ihmettelen? Mä oon niin laiska etten kyllä jaksaisi panostaa niin kovasti. Kaappeja siivotaan sitten kun siihen tulee inspis. Meillä tehdään sellainen normisiivous jouluksi, kun koko iso perhe on koolla kaikki pyhät, ei siivoomisessa etukäteen ole mitään järkeä. Vasta joulun jälkeen tehdään se isompi eli siivotaan joulun jäljet, voi sitä sotkua jonka 15 henkee saa aikaan! Juhannussiivoa en sen kummemmin myöskään ole tehnyt. Tänä vuonna se jääkin sitten siihen mitä mies jaksaa tehdä, eli luulen että imurointiin ja pölyjen pyyhkimiseen..saunan ja pesutilat hän kuitenkin pesee, se pitää tehdä ehdottomasti, on niin kiva mennä juhannussaunaan kun se tuoksuu puhtaalle. Varsinkin nyt kun saan mennä leikkauksen jälkeen eka kertaa saunomaan perjantaina..eli juuri juhannusaattona..upeeta!
Mut hei, nyt mun pitää lopetella. Mies meni myrkyttämään (hei, m-m-m) rikkaruohoja kivituhkan seasta pihasta. Oli ostanut samaa ainetta jota olen joka kesä laittanut, nyt hän tekee sen, kun se pitää saada ruiskutettua kasvin juurelle ja musta ei ole nyt kyykkijäksi, navan kohta vielä ihan turvonnut, hyvä kun saan sukat jalkaan! Tänään nauroinkin Johannalle, et kun meen kauppaan varmaan joku kattoo et tollanen mummeli ja raskaana..siltä se nimittäin näyttää..mutta ei, ei, siitä ei ole pelkoa..ei enää kohtuakaan jäljellä.

Aurinkoista iltaa. Huomiseen!

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea näitä sun postauksia. Tiedätkö, että sä olet tosi rohkea, kun uskallat täällä niin avoimesti elämästäsi kertoa!
  Nostan sulle hattua <3

  VastaaPoista
 2. Kristuksen siunausta sulle ja tytöllesi, toivotaan, että paranee ja pääsee aineista irti.
  Ja joo, mä kans en koskaan ole ymmärtänyt miks jotkut siivoo varsinkin jouluksi kaapit ja kaikki ja on sitten ihan stressaantuneita koko joulun, eihän sinne kaappiin kenenkään pidä mennä, tai katsella. Ja jos jotain vieraita häiritsee joku sekasotku, niin antaa vieraalle imurin käteen...Elämässä kun on niin paljon muutakin kuin siivoaminen ja yltiöpäinen puhtaus, vähemmälläkin pääsee..

  - serkku

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)