keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Omia runoja

Tänään kuulin aivan ihanasta runokirjasta, fb-kaverin kirjoittama. Sain häneltä viestinä upean kirjoittamansa runon ja siitä innostuin koko teoksesta. Se on myyty aikoja sitten loppuun, julkaistu 2003, mut kirjastosta löytyi yksi kappale.
Teos on nimeltään "Uskallus ja Elämä", tekijät Maria Härkki-Santala ja Pirkko Vuolle.
Soittelin kirjastoon ja kun siellä oli se yksi ajelin heti hakemassa. En malttanut olla vilkaisematta nopeasti minkä tyylisiä runoja teos sisältää, ja ihaniahan ne ovat, loput luen illalla sängyssä, haluan säästää ne sinne. Voin ihan rauhassa lueskella kun muut nukkuvat. Sillä tavalla saa runoista eniten irti, kun ajatuksella ne saa lukea. Tässä yksi runo sieltä.
Joskus oon miettinyt itekin runokirjan kirjoittamista. Jonkin verran olisi jo runoja pöytälaatikossa, mutta se on niin pelottavaa, lukisiko niitä kukaan ja kestäisinkö jos tulisi oikein ryöppy huonoja arvosteluja. Vaikka olenhan täälläkin kertonut elämästäni avoimesti, suurin osa runoista on tietysti omasta elämästäni, ihan laidasta laitaan.  Ajattelin että teen tämän päivän postauksesta sellaisen johon laittelen muutamia runoja/ajatelmia omistani, jotka olen jo julkaissut Elämän kiehtova taika sivustolla. Toivottavasti tykkäätte..
                                 
Tässä nyt siis muutama. Olen laittanut Elämän kiehtova taika sivustolle sellaisia joita ajattelin ihmisten voivan jakaa kavereilleen ja ystävilleen, joten en ihan niitä syvimpiä tuntojani koskevia runoja ole siellä julkaissut. Älkää kovin kovalla kädellä arvostelko, olen kuitenkin ihan amatööri..

Tämän päivän postaus siis nyt tällainen. Palataan huomenna uusin jutuin!
Voimahalit kaikille <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)