maanantai 3. kesäkuuta 2013

Päivän pelastaja

Iloista uutta viikkoa sinulle! Pikkuisen saatiin tänään sadetta, tuli kunnon ryöpsähdys, isoja piskoja, mutta lyhyen aikaa. Muutama pyyhe oli jäänyt eilisestä ulos kuivamaan ja juoksin niitä hakemassa, oli toppi päällä, paljaalle iholle isot piskot tuntui aika ikäviltä. Sade kyllä hiukan virkisti ilmaa. Sen jälkeen onkin ollut pilvistä, mutta sekään ei häiritse nyt tätä päivää. 
Sain heti aamulla ihanan viestin facebookiin. Positiivista kiitosta tästä blogista, miten voisi päivä alkaa paremmin! Hymy tuli huulille ja mieli on erittäin onnellinen. Pienikin iloinen asia voi pelastaa koko päivän! Muistetaan mekin kaikki kiittää ystäviä ja kavereita ainakin viikoittain, ihan pienestäkin asiasta, siitä tulee niin hyvä mieli.
Tämän viikon menoista oli vuorossa kampaaja aamusella. Kävin Miran käsittelyssä Hiustuvassa Ikaalisissa. Mitään uutta lookkia ei tehty, mutta väriä ja leikkaus kuitenkin, sekin piristää. Aamulla heräsin kellon soittoon, Ronja oli kaverilla yötä ja poika nukkui kun lähdin. Herätin hänet kun tulin takaisin kotiin, kello oli pikkaisen yli kahdentoista. Soittelin Ronjan kaverin äidille ja kyselin miten tytyillä oli mennyt, hyvin kuulemma, olivat käyneet monet kerrat uimassa ja hauskaa ollut muutenkin. Sovimme että haen tytön kotiin sen jälkeen kun vein ensin pojan mopo-teoriatunnille, se alkoi kahdelta. Sitä ennen piti vielä käydä ottamassa kuvia mopokorttia varten, eli säpinää ollut tänään(kin). 

Hain Varpukasta pari amppelia etupihalle..olikohan Karjalanneito, tosi kaunis kukka, ihanan punaisia ja paljon kukkia.
Maassa olevaan koriin ostin tällaisia kesäkukkia..nimeä en muista..
Kun poikkeilen Ikaalisissa, olen käynyt myös silloin tällöin kivassa vaatekaupassa, nimeltään Armario. On ihan keskustassa, pieni putiikki, mutta naisten vaatetta laidasta laitaan. Ostin pari trikoopaitaa, 3/4- hihalla (11.90/kpl) ja parit ihkut legginsit joissa jännät lahkeet (8.90/kpl), valkoiset ja mustat. Siis en voinut kuvitella, että Ikaalisissa on näin kiva putiikki, aikuiselle naiselle, nuorekasta vaatetta. Lisäksi sieltä saa iltalaukkuja, koruja ja kodinsisustustuotteita. Suosittelen! Kantsii ehdottomasti poiketa kun siellä päin liikut. Sivut löytyy facebookista, tästä linkistä pääset: Armario.
Huomenna olisi hammaslääkäri, perjantaina lähti iso väliaikainen paikka takahampaasta ja siellä on nyt sellanen senttixsentti aukko..jihuu..pelkät kuoret jäljellä. Katotaan miten sen huomenna laittavat kuntoon. Onneksi oli tuo aika jo etukäteen varattuna, ei tarvinnut soitella akuuttiaikaa, sinne joutuu jonottamaan niin kauan aina puhelimessa. Loppupäivästä ei ole mitään tärkeää, saa silloin levätä hetken. Mutta kuullaan siitä huomenissa lisää!
Kiitokset kun kävit lukemassa. Jos tuli mieleen jotain mitä haluaisit kommentoida tai muuten vaan kertoa jotain kivaa mitä on tapahtunut..kirjoittele allaolevaan kommenttiosioon. Jotkut kysyneet ohjeita miten kommentin kirjoittaminen tapahtuu, tässä nyt lyhyesti: - Klikkaa sanaa "ei kommentteja" tai "XX kommenttia" - avautuu ikkuna johon voit kommentin kirjoitella - valitse profiili jolla kommentin haluat jättää, jos sinulla ei ole mitään profiilia, valitse anonyymi - sen jälkeen klikkaa "julkaise kommentti".
Se ei heti jää näkyviin, koska tulee ensin mulle tarkistettavaksi, roskapostin takia. Kaikki palaute kuitenkin tervetullutta. Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Onks se vaatekauppa siinä Nordean talossa? Täytyypi joskus ajella, se farkkukauppa q-kengän vieressä on mun makuuni vähän liian teini.
    mutta jos tuolta löytyy aikuisen naisen ja vähän isompiakin kokoja niin kiva, tonne Ikaalisiin kun ei ole niin turhan pitkä matka..kumma että täällä meidän omassa kylässä ei naisten vaateliikkeet tahdo menestyä, mutta naapureilla kyllä.
    - serkku

    VastaaPoista
  2. Joo, se on just siinä talossa. Minä löysin sen kans ihan yllättäen kun kävin Koiviston kotileipomon myymälässä. Siellä oli muistaakseni johonkin 56 asti kokoja, mikä on hieno juttu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)