tiistai 4. kesäkuuta 2013

Rakeita

Piikittely päivä! Ensin hammaslääkäri aamusta, paikan mukana oli lohjennut pala hammastakin ja se pala piti poistaa. Sain siis puudutuksen, inhoan sitä, kestän mieluummin sen pienen korjauskivun kuin piikinpiston. Hampaaseen laitettiin lääkepaikka ja siihen tehdään juurihoito..jippii..sekin vielä.
Sieltä menin terkkarin labraan, otettiin ensi viikon operointia varten verikokeita, nenä ja nielunäytteet sekä sydänfilmi. Join ennen lähtöä vain tuoremehua, ihan tarkoituksella, että saan aamukaffin juoda rauhassa kun palaan kotiin. No, ihan heti se ei onnistunut kun piti hampaan takia olla tunti syömättä. Mutta sehän maistuikin sitten niin hyvältä kun joutui hetken odottamaan.

Satelee ja ukkostelee. Ilmakin raikastui hieman ja sain pihalampeen täytettä. Iltapäivällä tuli oikein kunnon ropsaus ja isoja rakeitakin hetken aikaa. 

                                 Ukkonen tulossa, jyrisee jo ja tuuli nousee.
                                 Sitten niitä rakeita..
Tietääkö kukaan puutarhaimmeinen mikä on tämän pensaan nimi? En muista sitä enää ja yksi fb-kaveri haluaisi samanlaisen. Siinä on aluksi punaiset nuput jotka muuttuu sitten valkoisiksi kukiksi. Syksyllä ja talvella punaiset marjat.
Ronja reppana kärsii edelleen jalkakivusta..oikea jalka ollut jo huhtikuun alusta asti vaivana. Vähän väliä kipeytyy niin ettei pysty sillä kävelemään. Viime viikolla käytiin, taas kerran, lääkärissä siitä, kun oli polvi niin kipeä ettei kestänyt astumista ja turposi. Päästiin röntgeniin, mutta lääkäriaika on vasta huomiselle. Eilen alkoi olla nilkka kipeä ja tänään iltapäivällä sitten niin ettei taas pysty kävelemään. Turposi ja on kosketusarka. En kyllä ymmärrä tollasta, välipäivinä ei mitään kipua ja sitten taas yhtäkkiä kipu ja turpoaminen. Huomenna hän pääsee ultraan ja lääkäriin joka sitten kertoo mitä kuvista on löytynyt, tai jos ei mitään, miten tutkimuksia jatketaan. Jostainhan tuollainen johtuu, ei ole normaalia.
Toivotaan että huomenna jotain selviää...

Nyt meen viemään Ronjan suihkuun, pitää kantaa kun tuo kävely ei onnistu..sitten mies kantaa hänet yläkertaan omaan sänkyyn..et sellasta meillä taas tänään. 

Oikein hyvää tiistai-illanjatkoa.

Voimahalit kaikille. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)