lauantai 15. kesäkuuta 2013

Suunnitelmia

Heips..tässä sitä taas istutaan tyynyihin nojaten. Kivuliasta on edelleen, kipulääkettä tarviin tasasesti. Navan seutu on ihan mustelmilla ja turvonnut, näyttää siitä kohdasta kuin olisin viidennellä kuulla raskaana, ei voi ajatellakkaan laittaa mitään housun tai hameen vyötäröä siihen päälle. Todella "kauniin" näköinen! Oltava vaan pitkillä tunikoilla tässä kotinurkilla. Lääkäri sanoi mulle silloin, kun ennen leikkausta hänen kanssaan juttelin, et voi jäädä sitten neljä pientä arpea tästä toimenpiteestä. Naurahdin vaan että ei huolta, viiden lapsen jälkeen, vatsani raskausarpiviidakosta ei näy jos siellä on muutama uusi lisää! 
Eilen otin taitokset irti haavojen päältä ja uskaltauduin ekan kerran katsomaan niitä. Meinasin kyl pyörtyä kun näin, peilin kautta, tuon navan haavan..karseen näköinen..huhhei..enpä kyllä muutenkaan ole bikinejä enää vuosiin käyttänyt, kunhan tuo turvotus laskisi että saisi vaatetta päälle, edes sukat itse puettua!
Ensi viikolla on tärkeitä menoja esim ripsihuolto! Sinne on päästävä, juhannukseksi pitää kaunistautua, vaikka oiskin vatsa mustelmilla. Ollaan menossa naapureitten mökille, sinne tulee toinenkin naapurin perhe, oltiin viime juhannuksenakin siellä ja hauskaa oli. Saunassa kävivät ne jotka halusivat, minä en. On niin painostavaa kun joskus jollain mökillä melkein pakotetaan saunomaan, vaikka et itse haluaisi. Ottaa oikeesti pattiin, kun aikuiset ihmiset ei tajua ettei halua saunoa, pitävät hiukan outona otuksena. Täällä ei tule sitä ongelmaa, jokainen voi olla sellainen kuin on. Lapset uivat, soutelivat ja kalastelivat. Grillattiin ruokaa ja jokainen teki jotain salaattia mukaan. 

Aamuyöstä käveltiin kotiin, mökki kun on tässä ihan lähistöllä. Tänä juhannuksena aion ajaa auton sinne, en usko että pystyn näillä pillerimäärillä juomaan mitään alkoholipitoista. Samojen perheiden kanssa ollaan myös aina uuden vuoden nuotiolla, viereisellä pellolla. Sytytetään iso nuotio ja viedään tuoleja/penkkejä siihen vierelle. Siinä sitten ammutaan raketit ja turistaan aamupuolelle yötä. Viime vuodenvaihteessa oli aikas kova sade, satoi siis vettä ja kaikkien vaatteet ihan märkinä, ennenkuin maltettiin lähteä sisälle. Rentouttavaa kun on mukavia ihmisiä joiden kanssa voi heittää huulta, nauraa ja itkeäkin tarvittaessa. Toivottavasti nyt jussina ei sataisi, sillä ei ole väliä vaikka olisi viileää, vaatetta saa lisättyä, sade on se kurjin juttu!
Miesväki lähti jonnekkin ruohonleikkuribullingiin - ?? - Ikaalisten puolelle. Ei mitään tietoa mikä se mahtaa olla. Ollaan siis ihan naisissa kotosalla. Ronja on ollut aivan ihanan huolehtivainen nämä päivät, mun sairaalasta tulon jälkeen. Mummi on saanut lepäillä. Ei ole tarvinnut nostella eikä kumarrella lattialta mitään. Tytöllä ollut nyt jotenkin kaveripula kun monet ovat lomilla, eikä uimarannassakaan ole ollut oikein väkeä. Mummista ei nyt oo trampalla pomppijaks, jospa joku tässä keksittäis..

Miehetkin jo kotiutuivat. Poika oli ottanut kännykällä videota, oli aikas metelit ollu, sen kuuli kyllä videoltakin...huh,huh..onneks Ronja ei lähtenyt mukaan.  Parempi puoliskoni kävi kaupassa ja teki taas ruokaa, spaghettia, lasten toivomuksesta. Minä halusin jotain keittoa, toi sitten Saarioisten kanakeiton. Ihan sama mitä niistä tuo, melkein samalle kaikki maistuu. Spaghetti on kuitenkin vielä liian maustettua mun vatsalle..
No nyt löytyi tytöllekkin kaveri, hyvä juttu. Olikin sitä energiaa jo kertynyt niin paljon,ettei tiennyt mihin päin olisi syöksynyt..mummi,mummi, kuului vähän väliä kun jotain halusi..huhhei, ihan väsyy itse välillä..mutta nyt hän saa purkaa sitä ulkona kaverien kanssa. Lähtivät pyörillä uimarannalle, ei ehkä ihan paras keli, mutta kun hinku on kova, en viitsi väittää vastaankaan. Itseppähän siellä uivat!

Huomenna miehet ja tyttö ovat suunnitelleet lähtöä Ideaparkiin..katsotaan onnistuuko. Minä kyllä viihdyn ihan yksinkin kotona ;)

Loppuhuomautus kenkäfriikiltä! Löysin facebookista aivan iiiihanan kenkäsivuston, siellä siis niin mageita korkkareita ja oli jotain asusteitakin, luulen et jos niitä haluisi itselle, pitäisi tilata USA.sta. Mut haaveilla aina voi..upeita. Laitan tässä linkin jos haluut käydä katsomassa ja yhden kuvankin. SHOES!!!
Muistathan käydä tykkäämässä facebookissa Erilainen Mummi sivustosta. Tästä pääset sinne suoraan ja vain klikkaat "tykkää"- sanaa. Siinä kaikki, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)