perjantai 12. heinäkuuta 2013

Aurinkoa vai siivousta...

..hmmm..siinäpä pulma! 
Matot otettiin pois lattioista, puolisko pesee ne painepesurilla. Laittoi jo eilen ison villamaton likoomaan peräkärryyn, sitä kun ei pysty harjaamaan.
Tekis mieli mennä aurinkotuoliin löffäileen, mut en kehtaa kun miespuolinen pesee mattoja. Oishan se aikas inhottavaa. Muutama pikkumatto vielä lisäksi, meillä ei kovin paljon niitä onneks ole. Makkareissa, eteisessä ja yläkerran aulassa. Mä oon niin laiska niitä pudistelemaan talviaikana, et vähensin mahdollisimman vähään määrään.
Ronjalla oli hauskaa kun juoksi vesisuihkussa..
Tää inhottava käärme luikertelee eteisen lattialla ja mun pitäis laittaa se sihiseen..dääm..ei jaksais..jos hetken vois istuskella ulkona..ei, en mä voi..imuri käteen ja hommiin..pölyjen pyyhkimisen jätän kyllä huomiselle, tai sunnuntaille tai..
VAROITUS SIIVOUSHULLUILLE: Nämä kuvat voi järkyttää!

Ei oo normaali elämä ihan sellasta kuin sisustuslehdissä..miten joku jaksais pitää joka ikisen tavaran paikallaan..ei meillä ainakaan..tyttökin kantaa tavaraa yläkerrasta alas ja päinvastoin ja jokainen jää siihen mihin sen kädestään laskee.
Huoneensakin on useimmiten tämän näköinen, ennen olin siivousstressaaja, mut nykyään arkena viis veisaan minkänäköistä kotona on. Tulee vaan itelle kovat paineet jos koko ajan pitäis miettiä siivousta, ainakin mulle.
Oli kiukkunen kun kuvasin..
Pojan huone on aina hiukan siistimpi, mutta hän ei enää leiki tai askartele, pelailee vaan tai kattoo telkkaria. Sängyn petaaminen on kyllä aikas sitkeetä, useimmiten se on petaamatta, montakin päivää. Likaisia vaatteita saa aina keräillä lattialta ja tyhjiä juomatölkkejä sekä astioita pöydiltä. Ne jää kummasti just siihen missä tyhjenee..
Kun oli hienoja ilmoja, pesin innoissani lakanoita, pyyhkeitä ja pöytäliinoja, sai ulkona kuivaks..mutta kukas ne jaksais kääriä kaappiin..ei oo vielä tullut siihen inspistä..siellä ne odottaa kauniisti kasalla saunan pukuhuoneen penkillä..mä mistä löytäisin sen energian?
Lehtikasa, piirroksia, leluja yms. tärkeää..puuhella jossain siellä alla..
                             
Jos jollain on kovasti intoa ikkunan pesuun, meillä niitä ois 24 kappaletta pestävänä..lämpimästi tervetuloa..ruokapalkalla..ehkä makaronilaatikkoa?
Mitäs me tänään syötäisiin..kurmee hernistä..
sitten joku vois tyhjentää tiskikoneen ja laittaa likaset koneeseen..tai ehkä huomenna..miten tota tiskiäki tulee aina noin kamalasti, jatkuvasti pöytä täynnä..onks teillä näin, vai tyhjäätkö heti koneen kun se on pessyt..
Jaahas, imuroin tässä välissä, ettei puolisko tule sanomaan et "täälläkö sä vaan istut koneella ku mää pesen mattoja". Huomasin että joku on kaatanut puisen kiraffi-patsaan, kummastakin korvasta lähtenyt pala, toisen palan löysin, mutta toinen ilmeisesti tajuttu heittää roskikseen, etten huomais. Kysyin perheenjäseniltä et kukahan ois syyllinen, mutta sama vastaus kaikilta "Emmä tiiä mitään". Ihan on itestään ilmeisesti kaatunut. Ei ku liimaushommiin..
Sitten kun tylsimmät työt on tehty, päästiinkin asiaan, kynsien lakkaukseen. Nyt varpaiden kynnet  ei ole enää mustat vaan ihan kirkkaan punaiset. Laitan niihin vielä uusia koristetarroja joita juuri ostin. Pitäähän ne kynnet lakkailla, voi taas kulkea varpaat paljastavissa sandaaleissa. Aurinkoista perjantain jatkoa sinulle..kohta mä meen saunaan ja otan yhden kylmän siiderin! Mitäs sinä aiot tehdä tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)