keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Minipostaus

Huomenna reissuun, auton nokka kohti Oulua ensin. Tänään tulee tällainen mini-bloggaus, on vielä paljon pakattavaa ja tehtävää ennen lähtöä. Oon sellanen et laitan mielellään jo illalla kaiken kuntoon, että aamulla päästään ilman stressiä lähtemään. Aikeissa on lähteä n.8-9 aikoihin. Kotia jää hoitamaan pari tuttavaa. Kukkia kastelemaan ja muutenkin...
Sissi ja Siru menivät mummulle(anopille) hoitoon, siis meidän marsuneidit. Hiukan ne siellä haistelivat että onpas outoja hajuja, mutta pian tottuivat niihin. Mummu ei ota niitä tällä välin pois häkistä, mutta hoitaa varmasti muuten hyvin, hänellä on kasvimaa josta saa kaikkia herkkuja neideille. 

Sen verran pitää kertoa että löysin tänään alesta aivan ihanat kengät..juu, korkeat, 9cm, mutta todella hyvät jalassa. Me mennään loppukuusta kaksille 50vee juhlille, niin sinne ihan löytö, käy mun punasen mekon kanssa just nappiin. Mitäs tykkäät?
Postailen reissunpäältä jos ehdin. Valokuvia ja videoita yritän ottaa, jos saadaan meiän videokamera pelittään..mut tämän enempää ei tänään. Palaillaan joko huomenna tai ensi viikolla..Nyt ei muuta kuin hyviä öitä, kun on tyyny hyvin, on myös uni syvin!

1 kommentti:

  1. Ihanaa stressitöntä ja rentouttavaa reissua!!! Ihgut kengät <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)