torstai 11. heinäkuuta 2013

Siikrin Suvikuppila..Siuro..Jumesniemi..kiertoajelu

Torsdag ei alkanu hyvin! Jotain pikkukinaa puoliskon kanssa, mun mielestä siis ihan turha asia, mutta mua kiellettiin kirjoittelemasta hänen asioitaan tänne, niin en nyt sitten kerro mistä riita johtui.
Mietin kyllä moneen kertaan et miten noita miehiä oppis ymmärtämään, välillä tuntuu että puhutaan ihan eri asiasta, kun ajatukset ei kohtaa missään. Mä olen avoimempi, hän sulkeutuneempi, niinku varmaan miehet yleensä. Onneks sain päivitykseeni vertaistukea facebook kavereilta :) 
"Epäilen voiko koskaan kunnolla"
"Täysin mahdotonta"
"Juueiootoivookaan"
"Mahroton tehtävä"
"Ei niitä voi ymmärtää"
"Ne on ihan omaa rotua, paras olla tekemisissä vain äärimmissä tapauksissa"
"Mä oon aatellu et ymmärtään voin joku päivä oppia, mutta että pitäs hyväxyäki niin.."
"Mission impossible!"

Oltiin siinä puhumatta jonkin aikaa päivällä ja "toinen henkilö" kävi pitkällä pyörälenkillä selvittämässä ajatuksiaan (luulisin)..
Kun kummankin tuliset tunteet oli riidan jälkeen hiukan viilenneet, päätettiin lähteä poikkeemaan Siikrin Suvikuppilassa, oltiin lapsille luvattu et käydään siellä. Lähettiin joskus kuuden aikaan illalla, kasilta kuppila menee kiinni. Sieltä saa kaffikupin eurolla ja mukillisen 1,50, pillimehut 70 centtiä. Lisäks mummun pullaa, keksejä ja vohveleita, erilaisilla täytteillä. Makeita tai suolasia. Me otettiin Ronjan kans täyte: vadelmahillo, kermavaahto ja nompparellit (ois saanu vielä suklaakastikkeenkin, mutta sitä ei otettu) hinta 3.50, miehet söi mummun pullat.  Mmmm..namskis..olivat kyllä niiin hyvän makuisia ja kun ympäristö on tehty vanhanajan kuppilaksi, siellä oli tosi kiva poiketa. Rento ja viihtyisä! Sopii siihen Mahnalan upeaan maisemaan. Siikrissä ei ole moderneja muovipöytiä ja tuoleja, vaan pirttipöytiä ja penkkejä, pitsiliinat ja pelakuut pöydissä. Seinillä luontokuvia.
Sivuhuoneessa on pieni kirppari, josta katselimme kirjoja. Huoneen läpi pääsee ulkoterassille.
Ulkopuolella kukkasia ja muutama moottoripyöräkin siinä oli parkissa, helppo poiketa jätskillä tai kaffeilla. Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan, on auki vain kesäajan.
Tarkemman osoitteen ja aukioloajat löydät facebook sivulta Siikrin suvikuppila
Ajoimme Jumesniemeen ja pakkohan oli pysähtyä ja kuvata peltoa joka on upeassa järvimaisemassa ja heinät laitettu vanhaan tapaan seipäille. Sopi tunnelmaan Siikrin jälkeen! Näitä ei usein enää näe.
Päätettiin lähteä vielä Siuroon, käytiin Siuron koskea kattomassa. Siellä oli jonkin verran kalastajiakin, mutta ainakaan sinä aikana en huomannut kenenkään saavan yhtäkään kalaa, mutta kaippa sieltä jotain tuleekin..
Sillan pielessä oli vanha omenapuu. Ronjahan halusi välttämättä siitä ottaa yhden ja maistaa..hmmm..ei halunnut enää toista, ilme kertoo kaiken!
Lähdettiin ajelemaan kotiinpäin, Mahnalan kautta takaisin. Oli niin hieno iltainen auringonpaiste, että otin vielä muutaman kuvan Yrjölän marjatilan tiluksien kohdalta.
Jos joskus tulette Hämeenkyröön, niin ajakaa ehdottomasti tätä Mahnalan Maisematietä, aivan mahtavat maisemat! Ja kaikenlaisia palveluita matkan varrella, vatsan täytettä ja täytettä pakastimeenkin.
Hei, kiva kun luit tänne asti! Huomenna uudet ilot ja surut! 
Hyvää Yötä ja nuku hyvin <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)