perjantai 16. elokuuta 2013

NoName

Nyt ne sitten alkoi, discoilut. Ronja meni tietty heti kun sellaset järkättiin, 3-6 luokkalaisille yläkoululla. Olikohan 9.E joka ne järjesti. Viime vuonna ei sinne vielä päässyt ja siitä tuli suru puseroon, nyt tuntee ittensä jo isommaksi kun pääsi mukaan. Kuulemma melkein kaikki luokan tytöt olivat tulossa, parikohan sieltä nyt jäi pois. Vaatteita sitten sovitettiin ja vaihdettiin. Käytiin tänään shoppailemassakin Elossa, ihan kaksin ja uudet farkut ja kengät piti tietty saada heti jalkaan. Hiukan blingblingiä mukaan..lupasin et sai laittaa hiukan ripsaria, haalean vaaleaa luomiväriä ja huulikiiltoa. Ja voi kun oli tyytyväinen siitä. Uusi amerikkalippu-kuvioitu kassi olalle ja eikun bileisiin. Ne kestää vain 18-21, kaverin äiti kuljettaa tytöt siellä. Voi kun on jännää, mummillekkin! 

Mun oma eka disco kokemus taisi olla Tesoman koulussa Tampereella, olinkohan vitosella tai kutosella..en ihan muista, mut siellä oli oikeen esiintyjäkin..silloin ei ollut vielä niin iso stara ja kävivät kouluillakin..Juice Leskinen ja Mikko Alatalo sekä muu porukka. Juicen tyttöystäväkin oli mukana ja kaikkiahan se otti päähän. Juice oli laiha poika vielä silloin, ja aivan mahtava sanoittaja ja esiintyjä jo heti uransa alussakin.
Juu, me tosiaan ajeltiin tänään tytön kanssa Elossa. Oikeastaan sen takia lähdettiin kun Intersportissa oli kaikkiin tuotteisiin -20%, jo alennettuihinkin. Löysin pojalle sieltä kengät, enpä sitten muuta, oli niin kesäisiä tuotteita, tai ihan sikahintaisia. Mut käytiin sitten muuallakin ja tytölle löytyi kivat farkut Kappahlista sekä kengät Koo-kengästä. Sinne avattiin tänään uusi liikekin, joku Erätukku tms., en muista nimeä, mut sieltä löysin pojalle takin mopoiluun. Pitää kosteutta ja tuulta, musta niinkuin toivoikin ja tykkäsi siitä, hienoa, olisi ollut kyllä vaihto-oikeuskin, mut onneks oli pojan mieleinen. Aika semmonen perusjuttu, niin melkein olin varmakin et se käy hänelle. Ei tykkää mistään kruusailuista tai erikoisuuksista, perusjuttuja, ne on parhaita.
Itellekkin tarvitsisin takin, mut pitää odottaa seuraavaan rahapäivään sen ostamista kun on taas vino pino laskujakin. Lapsille oli nyt tärkeämpää saada uutta. Niin se aina menee.
Saunapäivä joten taidanpa hipsiä sinne. Päästäänkin nyt puoliskon kanssa kahden käymään, kun tyty on discossa ja poika lähti taas kavereiden kanssa ajelemaan mopoilla. Yritin häneltä kysyä että mikähän olisi suunta, et vähän tiedettäis, mutta sellanen ympäripyöreä vastaus, kylille! Tätä se on, teinien kanssa..aikansa kutakin..

Mut hei, oikein ihanaa viikonloppua sinulle ja läheisillesi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)