sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viikonloppu

Enpäs ehtinyt eilen kirjoitella. Kiirus päivä oli. Tänään aamulla väsytti, kun oltiin siellä Hämyillä illalla, yöllä kahen jälkeen kotosalla. Kyllä ikä vaatii veronsa, ei enää jaksa samalla tavalla. Mutta kivaa oli ja Jari Sillanpää siis niiiiiin mahtavan upea! Ehdottomasti Suomen parhaita miesartisteja ja esiintyjiä..osaa ottaa yleisönsä ja naurattaa myös jutuillaan, pientä flirttiä unohtamatta. Muutamia kuviakin sain, kun oltiin melko edessä. Ilma oli kuuma ja niin oli sitten tietysti tuolla katsellessakin. Aurinko porotti puhtaalta taivaalta ja hiki virtasi, myös esiintyjiltä. Jarilla oli propellituuletin jota kuljetteli eri kohtiin..ja tietty siitäkin keksi jotain hauskaa sanottavaa..
Ja olihan siellä pari muutakin hyvää yhtyettä, esim. Elonkerjuu, jolta ei menoa puuttunut!
Aamulla nukuttiin puoliskon kanssa pitkään, Leevi (oli meillä vielä yötä) ja Ronja olivat ehtineet jo syödä aamupalat, teini nyt ei herännyt ennen puoltapäivää. Iltapäivällä ajeltiin Poriin, toiseksi vanhimman tyttäreni tyttären, Sofian, seitsemänvuotis synttäreille. Neiti oli tälläytynyt oikein hienoksi ja jännittää kouluun menoa. Uusi reppu oli jo äidin kanssa ostettu ja kaverisynttäreillä oli saanut lahjaksi kuulemma monta vihkoa ja kyniä. Ilmeisesti oli toivonut lahjaksi meikkejä ja pikkaisenhan sitä luomiväriä oli sitten laitettu, hillitysti. Tässä toisen pikkuveljensä kanssa. Istui hetken ihmeen hiljaa, juuri siinä iässä missä meno on kovinta. 
Pikkuveljet musisoivat mummin iloksi. Oikein "kielillä" laulettiin, en kyllä tunnistanut mikä kieli oli kyseessä, mutta hienosti soitto meni. Poikien isä soittaa bändissä, joten oiskohan siitä tullut hiukan vaikutteita. Pyysivät itse mua ottamaan kuvia heistä! Ihania!
Sain kuin sainkin teinipojankin valokuvaan! Ei yhtään tykkää kun kuvataan. Sisko ja sen veli, eli toiseksi vanhin tyttäreni sekä pitkä ja laiha teinipoikamme..kaikki energia mennyt varmaan tuohon kasvuun..hurahtanut yhtäkkiä pituutta. 
Sellaisia juttuja tältä viikonlopulta. Viikko vielä koululaisilla vapaata ja sitten se taas alkaa. Mutta vielä saa lomailla hetken. Oikein ihkua uutta viikkoa sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)