maanantai 9. syyskuuta 2013

200. postaus :))

Upeeta! Kahdessadas postaus. Aloitin 1.2.13, muutama päivä ja lomailu aika jäi väliin, muuten olen kirjoitellut ahkerasti. Ja edelleen se on niin kivaa!! Kaikki kirjautuneet lukijat eivät varmasti joka päivä lue, kuka ehtii milloinkin, ja mikä on aihekin. Se juuri tässä on mukavaa, ettei kenellekkään pakollista, eikä maksa mitään, kenellekkään. Rentoa mukavaa puuhaa mulle itellekkin. Kun on ollut välillä huonoja päiviä, haluaisin kirjoittaa, ajatuksia olisi, mutta kun ei jaksa. Sitten taas välillä tulee pitkiä tekstejä, kun innostun jostain asiasta, tai oon saanut raivarin jostakin ja siitä puran mieltäni teille. Mä oon aikas äkkipikainen ja härkäpäinen, mutta lepynkin nopeesti. Mutta kaikenkaikkiaan ihan upeaa aikaa ollut tämä postailu, teidän ihkut ja negatkin kommentit, sähköpostiviestit ja fb-sivujen tykkäämiset, sekä tietty se että noin paljon on teitä kirjautuneita lukijoita. KIITOS - KIITOS - KIITOS :)) Virtuaaliset kuoharit.."POKS"..
Tänään ollut oikein hyvä päivä, vaikka aloitinkin aamun hammaslääkärissä. Mulle tehdään yhteen hampaaseen juurihoitoa, mutta tällä toisella kertaa se ei ollut enää niin kivuliasta kun ekalla. Silloin hammas oli ihan tulehtunut, sitä oli särkenyt muutaman päivän ja silloin puudutettiin. Mä en millään ottais sitä puudutetta, mieluummin kärsin sen pienen hetken kipua, kuin koko loppupäivän puutuneesta poskesta ja huulesta. Ainaki mulle tulee lisäksi särkyä kun se puudutus lähtee. Tänään ei puudutettu, hiukan vielä sattui johonkin kohtaan kun on sitä tulehdusta edelleen, mutta kun lääkäri oli hodon tehnyt ja laittoi lääkkeen sinne ja päälle väliaikaisen paikan, kipu oli kokonaan pois. Aamukaffin sain juotua vasta puoli kymmenen aikaan, kun hoidon jälkeen pitää odotella tunti syömättä/juomatta. Kyllä oli pitkä tunti ja kaffi maistuikin sitten todella hyvältä. Kun join sen vielä takaterassilla, auringon lämmittäessä.
Muutama asia joista haluan kiittää!
Teinit saivat asiansa selvitettyä ja ihan keskenään, vaikka yksi äiti oli kiihkeästi jo puuttunut asiaan. Mitään lopullista ei tapahtunut kuitenkaan ja kaikki selvisi kun jokaiselle pojalle asiasta puhuttiin kotona. Mukavia poikia mutta joskus voi tulla kinaa, niinhän sitä aikuisillakin. Nyt on kaikki taas hyvin. KIITOS!
"Tuhlaajatyttöni" selvisi koettelemuksestaan ehjin nahoin. Siitä olen todella onnellinen!
Jatkoa vielä seuraa, saman asian takia, mutta helpommissa merkeissä. KIITOS!
Sain ihanan yllätyspaketin postitse. Ostin Laitilan Leivän kakun paikallisesta kaupasta, siitä on jo muutama viikko aikaa. Se oli kaupassa pakattu valmiiksi, näytti tosi mehevältä ja katoin että sisältökin oli herkullisen oloinen, päällä kermaa ja nompparelleja, vielä lisäsi ostohalua se että heidän tuotteensa on kaikki käsin leivottuja. Kun avasin pakkauksen kotona, se oli ihan kuivaa mössöä, ainoa mehevä oli kuorrute. Olin aikas pettynyt ja laittelin sähköpostia leipomolle asiasta. Sieltä ei vastattu siihen mitään..joten ajattelin että ehkä eivät lue niitä ja unohdin jo koko asian, kun pahin kiukku oli ohi. Tänään sitten posti soitti ovikelloa ja toi ison paketin, Laitilan Leivältä! Olin ihan ymmyrkäisenä ihmetyksestä kun avasin paketin. Sisällä oli kirje jossa kovasti pahoittelivat asiaa ja kertoivat että ovat juuri kehittämässä uutta pakkausmallia jotta kakut pysyvät mehevinä. Kiittelivät palautteesta! Mainitsivat myös että lähettävät nyt tässä hyvityksenä heidän tuotteitaan. Paketissa oli: ISO mansikkakääretorttu, omena-kaneli piirakka, piirakan kokoinen toscakakku, mokkakakku ja herrasväen pikkuleipiä laatikko..huikea korvaus ja mikä palvelu, kotiinkanto paketti. Ja kaikenlisäksi ihan odottamatta. KIITOS!

Joskus olen lähettänyt Snellmannille takaisin metvurstipaketin, jossa päällimäinen siivu oli ihan hyvä, mutta muut keskeltä vihreitä. Sieltä lähettivän vitosen lahjakortin korvaukseksi ja toisen lapun jolla sai kaupasta uuden paketin leikettä.

Tässä kuva tuotteista joita paketissa oli, osasta jo syötykin..
No juu, tähän nyt lopettelen tämän juhla-postauksen. Keitetään täällä kaffeet ja katetaan pöytä hienoksi herkuilla. Mukavaa illanjatkoa ja huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)