lauantai 21. syyskuuta 2013

Ihon hoitoa

Lauantai, lauantai. Heräsin yheksän aikaan, tyttö oli jo tietsikalla pelailemassa moviestarplanet sivustolla, teinipoika nukkui. Puolisko oli lähtenyt jo seiskan aikaan veljensä kanssa hakemaan moottoripyörää Espoosta. On ilmeisesti heidän yhteinen, nyt se seisoo meidän pihassa. Kyllä sitä etittiinkin, pakkohan se oli saada kun se viidenkympin villitys tulee. Veli täytti tänä kesänä ja mun mies täyttää vuoden kuluttua 50. Heillä on vain 1v4kk ikäeroa. Mulla ja miehelläni on viisi vuotta, minä siis vanhempi, mutta eipä sitä tässä arjessa mitenkään huomaa. 
Aamulla en pitänyt mitään kiirettä. Kuorin kasvojen ja kaulan ihon sekä laitoin kasvonaamion. Sit laitoin tehotippoja ja kunnon voiteen ja vielä BB-voiteen. Tuli kyllä paljon pirteämmän näköinen! Kirkkaan punasta huulipunaa ja rajausväriä (ripsiväriä en tarvii kun on nuo kuidut), avot, peilistä katsoi ihan uusi nainen. Kyllä meikki vaan tekee ihmeitä jo tässä iässä. Mulla on ainakin iho alkanut "kukkia" ja punoittaa  kun on tullut enemmän ikää. Finnejäkin tulee silloin tällöin, nytkin "iso sellainen" on ollut viikon kulmakarvan alapuolella. Kipeäkin kuin mikä. Mutta en koskaan nuorenakaan niitä puristellut, niin en nytkään vaan annan sen kuivua kasaan. 

En mä joka päivä jaksa laittaa kuin rajaukset, mut välillä on kiva meikata kunnolla, piristää itseäkin. Ihoa kyllä hoidan säännöllisesti. Mulla on Bidrogan kuorintavoide ja kasvonaamio, Lumenen ihoa rauhoittavat tehohoito ja päivävoide sekä Lumenelta myös C-vitamiini silmänympärysvoide. Yksi mihin ihastuin totaalisesti on tämä L'orealin BB-voide. Ihanan kevyt, muuttuu kasvoilla ruskeaksi, ihon pigmentin mukaisesti. Kun on kevyt, ei joka ryppy tule näkyviin, silmien aluset peitän Garnierin peiterullalla, ei ole kuiva. Puuteria en käytä, koska muutenkin iho niin kuiva, paitsi aurinkopuuteria poskipunana ja joskus hiukan luomilla. Käytän myös Bio Oilia, aivan ihana öljy. Todella kuivalle iholle, niinkuin mulla, ihan ehdoton tuote. Samalla rauhoittaa. Joka iltaisen puhdistuksen teen Lumenen herkän ihon puhdistusmaidolla ja kasvovedellä. Ainoat joita ei saa kaupasta on noi Biodrogat, ne olen ostanut Onni ja Ilonasta Ikaalisista, muuten ihan edullisia tuotteita joita saa esim. Citymarketista ja Halpa-Hallista. 
Koko vartaloa kuorin silloin tällöin, en mitenkään säännöllisesti, vaikka kyllä pitäisi, kun on todellakin se kuiva iho, rasvata pitää jatkuvasti, käytän ihan perusvoiteita siihen. Jos en rasvaa, illalla kun otat mustat legginsit pois jalasta, pöllähtää kiva pilvi kuivaa ihopölyä. Kesällä tuli enemmän kuorittua, kun käytän itseruskettavaa voidetta kinttuihin ja joskus koko kropallekkin, kasvoille aina. Kuorin Garnierin kuorintavoiteella, käytän myös silloin tällöin saunahunajaakin. Siitä tulee muuten ihanan pehmeän tuntuinen iho, sit voide ja itseruskettava. Niinku pullosta näkyy, ruskettavaa on käytetty. Sitä käyttäessä kantsii kyllä suojata kädet muovisilla kertakäyttö hanskoilla. Niitä saa ihan joka halpakaupasta ja tietty myös apteekista, mut maksavat siellä vähän enemmän. Sain kerran anopilta niitä apteekista ostettuja, oli ostanut liian pieniä, ei mahtunut hänen käteensä. Olihan ne ihanan pehmeitä, erilaisia kuin ne halvat ja käsi suorastaan imasi ne itseensä kiinni. Helppo oli levittää ruskettava voide. 
No just, nyt tää postaus meni ihon hoidon puolelle, mut ei kait se mitään, välillä näinkin.
Enpä tänään oikein mitään ole tähän mennessä muuta saanut aikaiseksi, paitsi kauppa käynti ja ruoan laitto sekä tavalliset aamutoimet. Kohta pitäisi mennä hakemaan iso kivi puutarhaan, kunhan puolisko saa pakettiautonsa, on lainassa vielä, mutta palautetaan tänään. Sitä odotellessa, näkemiin ja kuulemiin huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)