sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mikkelinpäivä

Hyvää Mikkelinpäivää kaikille. Enkeleiden ja lasten juhlapyhä!
Ensin pitää kiittää kaikkia ihania henkilöitä jotka kommentoivat perjantain postaukseen. Otan myös anonyymin vinkistä vaarin ja laitan jatkossa tiedon etten jaksa kirjoitella jos on huono päivä eikä postausta tule, ei tarvitse kenenkään turhaan odotella. Kiitos siitäkin, kaikki palaute otetaan vastaan.
Tänään jo ihan erilainen mieli, eilenkin oli jo vähän aurinkoisempi. Käytiin shoppailemassa mummin mussukalle Veetille synttärilahja. Hän täyttää kolme vuotta. Haluan yleensä ostaa jotain tarpeellista ja nyt tarvittiin toppahaalarit, kintaat ja myssy. Nehän löytyivät ihan edullisestikin ja silti laadukkaat. Tietysti joku kovakin paketti pitää olla, pieni lelukin tietty ostettiin. Niitä leluja vaan kertyy lapsille niin paljon, että mun mielestä on turhaa ostaa näin pienille aina jotain kallista, kun hetki niillä vaan leikitään ja sitten jää kun tulee uutta. 
Kävimme liikekeskus Elossa, se on kivan matkan päässä Ylöjärvellä. Samalla löydettiin teinipojalle toppatakki, se onkin aina vaikeaa, kun pituutta on, niin tarvitaan isompi koko jottei hihat ja miehusta jää lyhyeksi, sitten taas kun on laiha kuin riuku, helma jää löysäksi. Onneksi löytyi nyt sopiva, leveä resori helmassa niin ei näytä ihan kamalan löysältä. Muuten, jos joku tarvitsee pojalle hyväkuntoisen, vähän käytetyn toppatakin kokoa 158, niin otappa yhteyttä sähköpostilla, laitan kuvan tähän. Pyydän siitä 25 euroa+pk. Kappahlin Woxo-mallistoa, kosteuden ja tuulen pitävä.
Sunnuntai aamu alkoi verkkaisesti, niinkuin aina. Ainoat energiapakkaukset ovat Ronja ja Helmi. Helmillä aamuisin ja iltaisin leikkivillitys ja siinä matot menee kasaan. Kävi aamusella hiukan ulkonakin, lähti nyt oikein pihaan kävelemään, eilen meni vaan terassille asti. Olin kyllä hiukan huolissani että palaakohan takaisin, mutta ei mennyt kuin 10 minuuttia ja hän rapsutteli oven takana. Huh..Tässä lyhyt video, otin mun puhelimella, on vanha Nokialainen joten laatu ei mitään parasta..mut saa siitä selvän.
Tässäpä tämän päivän postaus. Kohta pitää laittaa ruokaa ja sitten lähdetään synttäreille kakkukaffeille. Niinkuin olen kertonut vanhin tyttäreni on perheen leipuri ja tehnyt tämän päiväisillekkin synttäreille täytekakun, siskonsa pojalle. Pyysin häntä lähettämään kuvan siitä, mutta vielä ei ole tullut, ehkäpä saan sen huomiseen postaukseen.

Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille! Enkeleitä päivääsi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)