lauantai 14. syyskuuta 2013

Nimibiisi

Voitteks kuvitella että yhdessä fb ryhmässä "entisten nuorten sävellahja", muutama kehtas haukkua Kaija Koon ja Erinin. No eihän ne ihan tosissaan olleet, luulisin. Mutta sain mä sellaset sähkärit siitä että kirjoitin oman mielipiteeni ja liitin voimabiisini kommenttiin. Tai oikeastaan niitä on kaksikin, kummatkin Kaijan "Vapaa" ja "Kaunis rietas onnellinen". Minä kuuntelen biisistä aina ensin sanat ja sitten tulee se musiikki, kummatkin kun natsaa niin sitten se kolahtaa, näissä on käynyt juuri niin. Mitenkäs sinä? Olisi kiva kuulla mikä on sun voimabiisi?

Samalla kun siellä youtubessa surffailin, löysin sattumalta omalle nimelleni tehdyn biisin, en ole ennen tiennytkään että sellaista onkaan. Laitan teille tähän linkin jos haluatte kuunnella, aika ihana oikeestaan, en ole ennen kuullut edes tästä yhtyeestä. Oletkos sinä?     
                                    
                                    Aknestik - Muistatko Elina?
Täällä ollaan nyt tytyn kanssa kahdestaan kotona. Miespuoliset lähtivät taas omille asioilleen. Ronjan kanssa istuksitaan koneilla, hän pelailee yläkerran pöytäkoneella ja mä kirjottelen omalla läppärillä. On kivan rauhallista. Kaadoin itelle valkkaria lasillisen ja suklaata tietty pitää mussuttaa tässä samalla, Fazerin sinistä. Ronja haki itelleen juuri karkkipussin ja Juissi-mehua(hänen lemppari), eli siis naisten herkutteluhetki meneillään.
                                           
                                              Namskis..parasta..
Noi meidän marsut, Sissi ja Siru, ovat sit niin sulosen söpöjä, joka kerta kun joku kävelee portaita pitkin yläkertaan, alkaa sellainen vinkuminen kuulua, ne odottaa aina ruokaa vaikka olisivat juuri sitä saaneet ja rapsutuksia ja syliä. Häkki on siis yläkerrassa. Niille askeleet portaissa on sama kuin ruoka ja rapsutus, eli se on sitä ehdollistamista. Sama juttu jos alakerrassa avaa kylmiön alimmaisen laatikon jossa heidän salaattinsa ovat, taas kauhea vinkuminen ja se ei lopu ennenkuin menet viereen ja juttelet niille. Nyt ne ovat jo saavuttaneet täyden kokonsa, kumpikin on yli vuoden vanha. Sissi 1v3kk ja Siru 1v2kk. Laitankin teille tähän niiden kuvia, otin tänään..

                                   Sissi (rusettimarsu)
                                   Siru (karkeampi karvainen)
Jaahas ja sitten pitäs jossain vaiheessa aloittaa kirja jonka sain mun terapeutilta (nro 1) lainaksi. En ole vielä aloittanut, kun jotenkin mä en ehkä vieläkään jaksaisi lukea kirjaa, keskittymiskyky ei riitä. Varmasti tärkeää asiaa olisi, katotaan jos jossain vaiheessa jaksaisin. Sinä joka kärsit tai olet kärsinyt menopaussista, ootkos lukenut tämän?
Laitan tähän loppuun yhden aivan ihanan Eino Leinon runon, löysin sen eilen ja pakkohan se oli kirjoitella kuvaankin..kiitoksia taas kun lukaisit, palataan huomenna asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)