lauantai 7. syyskuuta 2013

Rauhallinen lauantai

Onpas ollut kaunis lauantai. Aamusta nukuttiin pitkään, minä yhdeksään. Ronja oli noussut jo ennen mua ja oli tehnyt aamupalakseen jotain maito-suklaakarkki sekotusta lasiin. Lämmitti maidon mikrossa ja sulatti sinne karkkeja, on kuulemma paljon parempaa kuin kaakao.
Poika lähti isänsä kanssa shoppailemaan ja iltapäivän he siellä viihtyivät. Lenkkarit liikkatunnille, uudet housut ja kuulokkeet mukanaan palasivat takaisin. Syömässä olivat käyneet American Dinerissä, laatuaikaa isän ja pojan kesken! Nyt lähtivät yhdessä taas ajelemaan puoliskon veljelle, ollaan siis naisissa kotona, tai itseasiassa Ronja kaverinsa kanssa leikkii jotain huoneessaan ja mä tässä postailen koneella. 
Eilen en ehtinyt postailemaan, oli vaan jotenkin niin kiire päivä ja illalla taas ihan väsynyt.
Meillä oli puoliskon kanssa kokonaiset kolme tuntia kahdenkeskistä aikaa, ehdittiin puhua kaikenlaista, kiva joskus jutella siten ettei kaikilla seinillä ole korvia. 
Teinipoika lähti nuorten iltaan kavereitten kanssa, siellä pelailevat yms. Ihan kiva kun srk järjestää tuollaisia, etteivät pompi jossain kylillä kaljapullo kädessä. Toki meillä ei siihen ihan helposti lähdetä, kun on pojat nähneet sisarestaan mihin aineiden tai viinan käyttö lopulta voi viedä. Hienoa myös se, että on monta kaveria, nyt pääsevät yhdessä liikkumaan mopoilla, ihan vapaasti ilman vanhempien kuljetusta. Kotiutui joskus puolenyön aikaan ja kivaa oli ollut.
Ronja meni kavereineen discoon. Yläkoululle, siellä aina joku 9.lk järjestelee niitä, keräävät rahaa luokalleen. Hiuksetkin oli nyt mieleiset, kun oli sattumalta samana päivänä parturiaika. Hiustuvan Mira laittoi oransseja ja sinisiä raitoja sekä hilettä. Pitkät hiukset myös suoristettiin ihan piikkisuoraksi. Hänellä on luonnonkiharat, mutta haluaisi suorat ja nyt Mira niistä sitten sai sopivat. Mun mielestä enkelikiharat on aivan ihanat, mutta Ronjan mielestä kamalat, kun KAIKILLA muilla on suorat. No, tänään ne ovat taas kikkurat, kun illalla ne pesi saunassa. Vaatteiksi etsittiin sopivat farkut ja sellainen paita jossa oli oranssia, piti kuulemma sopia hiuksiin ja kynnet kaveri laittoi myös oranssinvärisiksi. Siellä oli ollut limbo-kisa, Ronja oli tullut toiseksi, joku 9.lk poika oli voittanut. Disco kesti 18-21 joten se aika oltiin ihan kaksin :)
Kaunis auringonpaiste jatkuu joten taidan piipahtaa vielä ulkona, kun söi vatsan täyteen, alkaa niin nukuttamaan tässä koneen äärellä. Tytötkin meni ulos leikkimään.
Ihkua lauantai-iltaa kaikille, palataan huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)