maanantai 23. syyskuuta 2013

Tässä hetkessä!

Mä oon ihan revetä liitoksissani joten pakko on sen verran teille paljastaa et aivan iiihanaa on odotettavissa, mutta kerron sen asian teille vasta huomenna..malttia Elina malttia..

Tänään on oikein hyvä päivä, mieli on ollut korkealla ja iloinen, vaikkakin poltin uunissa etusormen reunan ja uunipellissä oikean käden kyynärpään kohdalle sisäpuolelle n.10cm pituisen viivan. Jotta niinkuin olen sanonut en ole mikään ruoanlaittaja/leipuri, aina sattuu ja tapahtuu, pannariakin paistaessa :)
Harmaata ja sateista ollut, mutta sekään ei tunnu nyt kurjalta. Jotain positiivista pitää etsiä kaikesta. Vain kymmenen lämpöastetta..hrrrr..no minähän reippaana tyttönä lämmitin aamulla takan ja menin soffalle viltin alle telkkaria katteleen, kun poika oli lähtenyt kouluun. Ronja oli tämän päivän kotona, nilkka kipeytyi taas viikonloppuna. Luultavasti se kipu tulee jostain syystä rasituksesta. Meidän asuinaluella oli sunnuntaina Mannanmäen näkötornin "avajaiset" ja siellä lapset sitten juoksivat mäkeä ylös ja alas. Se on siis korkean mäen päällä. Vanha näkötorni, joka nyt uudistettiin ja remontoitiin hienoksi. Siellä oli ensin kutsuvierastilaisuus päivällä ja sen jälkeen sai tämä rahvas sinne mennä kaffille ja pullalle. Luultavasti paikallislehden etusivulla huomenna. Eipä täällä paljon muuta ole tapahtunut :)
Iltapäivällä tytön jalka oli hiukan parempi ja käytiin shoppailemassa Tokmannilla ja eläinkaupassa. Sekä tietysti maanantain ruokaostokset. Marsuille saa halpakaupasta edullisesti ruokia ja makupaloja. Eläinkaupasta sitten vitamiinit.
Nyt runokilpailun 10 parasta oli julkistettu. Minä en ollut joukossa, jatkoon päässeiden runojakaan ei ollut julkistettu, ainakaan vielä. Kyllä siellä sivustolla oli monia kommentteja siitä että ne pitäisi julkistaa, että saisivat muutkin ne lukea ja niitä arvostella. Luulen että ovat olleet jotain modernimpia kuin mun oma. Ainakin ne mitä ylläpitäjät ovat siellä välillä esiin nostaneet etusivulle, ovat olleet sellaisia joista en oikeastaan ymmärrä mitään, jos niin voi sanoa, aika vaikeatajuisia. Ajattelin että varmaan ne jatkoon menneet ovat olleet varmaan samantyylisiä. No, se ei nyt mun maata kaada. Sain yhdeltä runojen ystävältä kustantajan nimen ja laitoin sinne jo sähköpostia. He vastasivat että voisin lähettää runoni heille ja he katsovat sitten miten ne kannattaa julkaista. Varmaan sen tässä lähiaikoina teen. Sen verran tuo kilpailun tulos vaikutti kuitenkin, että nyt ei sen jälkeen ole oma runosuoni kukkinut, mutta kaippa se taas hetken kuluttua..onhan niitä nyt valmiina hiukan yli sata kappaletta. Kirja on ollut mun haave ja sen haluan toteuttaa ennenkuin on myöhäistä, tavalla tai toisella!
Tuossa katselin Criminal Mindsin Fox-kanavalta. Ne on uusintoja, mutta pakko katsoa vaikka on nähnytkin, siellä kun on ihana Shemar Moore..laitan teille tähän kuvan, saatte ihailla..Shemar kolmas oikealta!
Nyt tutimaan omaan sänkyyn. Muistahan tulla huomenna illalla lukemaan tai keskiviikkona..kerron mun ihkun salaisuuden. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)