torstai 19. syyskuuta 2013

Viikonloppua kohti

BOOM KAH..BOOM BOOM KAH..soi jo päässä. Ronja osti Robin lehden ja siinä oli mukana sinkku jossa biisit Boom Kah ja Jetlag ja tietty myös tuon ensimmäisen sanat. Sitähän on sitten soitettu ja laulettu ja mummille opetettu jo oikeat käsiliikkeetkin tanssiin joten ei kun sitten vaan discoon!! 
Mitä mieltä olette sellaisesta kaverista joka edessäpäin on ihan hyvä ystävä, mutta sitten takanapäin haukkuu vaatteet muille tytöille? Tytyllä on sellainen "ystävä". Olen hiukan yrittänyt rajoittaa hänen kanssaan olemista kun olen huomannut merkkejä siitä, että on ehkä hiukan kateellinen Ronjalle, jostain kumman syystä. On jopa tytön kavereista kateellinen ja varmaan siksi yrittää saada nämä puolelleen ivailemalla Ronjasta. Todella kurjaa..Puoliskon kanssa on asiasta puhuttu, et käyttää hyväkseen tytön ystävyyttä. Onneksi Ronjalla on vahva itsetunto eikä aikonutkaan olla laittamatta niitä vaatteita päälleen, vaikka pahoittikin asiasta mielensä. Olen aina hänelle sanonutkin ettei tuollaisista kateellisten puheista kannata välittää, pitää sellaisia vaatteita joista itse tykkää. Tytöt ovat joskus niin julmia toisilleen. Eikä tällainen "leijonaemo" voi olla välittämättä asiasta. Harmittaa tytön puolesta.
Torstai on oikeestaan sellanen "välipäivä", ei viitsi vielä viikonlopun ruokia ostella, et tänään olin vaan kotosalla kun ei nyt ollut mitään muitakaan asioita hoidettavana. Helppo ja leppoisa päivä. Rakastan rauhallisuutta, hiljaisuutta ja kun ei ole kiire minnekkään. Parasta ehdottomasti! Järkkäilin vähän mun runokirjoja hyllyyn, ne kun oli jostain syystä levähtäneet taas kaikki pitkin pöytää. Nyt, ainakin hetken, ovat hienosti suoraselkäisinä hyllyssä, vai mitä??
Hei, kello on 20 ja alkaa mun lemppariohjelma..palaan kohta..

Tässä välillä kattelin CSI ja Criminal Minds, taas niin jännittäviä ja toi viimeinen myös aika raaka nykyään, ne aiemmat jaksot oli jotenkin iisimpejä. Vielä pitää kattoo yksi CSI joka tulee klo 23. Mä en kuitenkaan saa nukuttua ennen sitä, en viitsi mennä sänkyyn pyörimään ihan turhaan, sitten ainakin valvon koko yön jos väkisin yritän unta tulevaksi. Ihanaa kun huomenna on taas perjantai, vai mitä? Onko sulla jotain suunnitelmia viikonlopulle vai aiotko ottaa ihan relax? Meillä ei muuta kuin että pitäisi hakea soramontulta pihaan kivi jonka ympärille saisin joitain kukkasiani ja kuusipensaan alun istutettua. Pitää vaan olla puolisko mukana, en ihan yksin sitä pysty hakemaan. Viime viikonlopulle jo sitä juttelin, mutta hän oli sopinut muuta menoa, joten nyt se sitten tehdään.

Ehkä mä vielä hetken surffailen facebookissa ja sit telkun ääreen ja jos luoja suo, niin nukkumaan ja ilman painajaisia, kiitos! Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)