torstai 17. lokakuuta 2013

Ensilumi

Ensin en uskonut silmiäni kun aamupäivällä alkoi tihkuttaa lunta. Ajattelin että kohta se varmasti loppuu, no niin ei käynyt vaan sitä satoi koko päivän, loppui noin klo 17 aikoihin. Sitä todella tuli paljon ja kumma kyllä jäi maahankin, ehkä sen verran maa jo kylmä. Mutta ihan märkäähän se on, että varmaan sulaa yhtä nopeasti kuin tulikin. Ensilumi silti :)
Nyt on sitten kunnon sohjot..mutta talvirenkaat pyysin puoliskoa vaihtamaan autooni, myös pojan mopoon.
Niinkuin kerroin poika meni eilen kaverille peli-iltaan. Odottelin noin kahteen asti yöllä, mutta ei kuulunut. Oli kyllä sanonut että voi jäädä sinne yöksikin, no sitten kahden aikaan tuli viesti että jää yöksi. En vaan osaa mennä edes sänkyyn, ennenkuin kaikki ovat kotona. Mutta ei se haittaa vaikka valvoinkin, en olisi saanut muutenkaan nukuttua. Otin nukahtamislääkkeen ja nukuin yhdeksään asti. Ronja oli jo antanut ruokaa Helmille ja päästänyt ulos. On niin reipas tyttö! Olivat Helmin kanssa iltapäivällä ulkoilemassakin, hauskaa tytön mielestä kun tuli lunta, vaikka vaan hetkeksikin.
Oltiin Ronjan kanssa kaksin kotona ihan melkein kuuteen asti. Ihanan rauhallista koko päivän. Poika kotiutui vasta silloin ja puoliskokin tuli samoihin aikoihin töistä. Pojat olivat pelailleet aamulla kuuteen asti ja sitten oli nukuttu iltapäivään. Kiitos vaan kaverin vanhemmille jotka antoivat poikien viettää siellä aikaansa. Hieno juttu! 

Minä en liikkunut tänään minnekkään, pihassa kyllä jotain hommailin ja vaihdoin lyhtyihin uudet kynttilät, mutta en uskalla lähteä sohjoon ajamaan kesärenkailla. Sen verran araksi tullut sen parin vuoden takaisen kolarin jälkeen.

Päänjomotus jatkuu..sarjassamme yli viikon jo ollut..etsin tänään netistä jännitysniskan jumppaohjeita ja niitä sitten tein erilaisia. Eipä ainakaan vielä ollut apua, lääkkeitä,lääkkeitä vaan nassuun.

Jospa tänään pääsisi sänkyyn vähän aiemmin, nukahtamislääke kuitenkin otettava, mutta heräisi aamulla hiukan aiemmin. Jos siinä yhdentoista-kahdentoista aikoihin otan sen, niin nukun ehkä 6-7 asti. Kohta tulee yksi mun lemppariohjelmista, Criminal Minds, se pitää kattoa. Joten lopettelen tähän, kiitos kun käväisit, kuullaan huomenissa!

Tässä mun sielunkumppani taas odottelee, että mennään soffalle telkkaria kattoon :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)