tiistai 15. lokakuuta 2013

Helmikorut

Tänään se sitten alkoi ihan virallisesti, koululaisten syysloma. Ronja oli vielä tämän päivän koulussa, Aleksilla oli taksvärkki päivä ja teki töitä kotosalla. No, ei nyt mitään isompaa, tiskejä ja roskia, kahdeksan euron edestä. Just nyt onkin aika rauhallista kun kumpikin on kavereiden kanssa. Annettiin Ronjallekkin lupa olla klo 21 asti ulkona, kun ei huomenna tarvitse herätä kouluun.
                                                      Koulusta tulossa
Dääm..taaskaan tää bloggeri ei anna vaihtaa tota viikon ajatelmaa, vaihdan sen sit kun se taas toimii..

Mun päänjyskytys vaan jatkuu. Puolisko hieroi niskoja ja teki pikkasen päähierontaakin, kyllähän se aina vähän auttaa kun niskat on kuitenki koko ajan jumissa, veri kiertää paremmin. Mutta kyllä tää jatkuva kipu johtuu kuitenkin uusista lääkkeistä. Fb kaverini Aune sanoi, että voi mennä parikin viikkoa ennenkuin helpottaa. Panacodia oon tänäänkin ottanut, kaksi kerrallaan, yksi ei auta. Ennen nukkumaan menoa pitää vielä ottaa pari, ei ole heti aamusta niin kova jysäri. Huomenna on soitettava terkkariin että uusivat sen reseptin, pakko olla niitä koko ajan kaapissa, kun ei mikään muu tunnu auttavan.
Väsymys myös vaivaa vielä, toivottavasti nämä sivuvaikutukset nyt menis pian ohi ja lääkkeet alkais auttamaan. Huomenna mut on kutsuttu Party Lite- kutsuille, mutta en kyllä jaksa lähteä nyt sinnekkään.

Pitää laittaa kuva teillekkin tästä, helmien ja korujen tekijä Piaeliina teki Ronjalle ja mulle ihkut Helmi-riipukset. Saatiin ne nyt postitse. Laitetaan vaan niihin vielä hopeaketjut. Eikö ihanat!? Pia tekee tilauksestakin kivoja juttuja, kannattaa käydä katsomassa sivustolla ja löytyy myös Facebookista.
Päiväruoaksi tein mun herkkua, silakkapiffejä ja pottumuusia, sitä salaatin ja puolukkahillon kanssa..namskis..ostin koko kilon silakkafileitä, niistä muutaman annoin Helmille, hän ottaa
aina osaa ruoanlaittoon, istuu vieressä. Kyllä tuli sitten käryäkin kämppään, vaikka pidin liesituulettimen täysillä ja keittiön räppänä-ikkunan auki koko ajan. Kun Ronja tuli sisälle, kysyi heti että mikä täällä haisee. Sanoin että se on vaan ruoanhajua. Kyllä lapsetkin pihvejä söivät, mutta eivät niistä kovasti tykkää. Mut joskus pitää tehdä sellaistakin ruokaa mikä ei aina ole niin herkkua, terveellistä kuitenkin. Mä paistan aina voilla ja teen pottumuusinkin oikein kunnon voilla ja punaisella maidolla. Vain sillätavalla niihin saa makua. Voita ei leivän päällä käytetä, vaan hiukan kevyempi vaihtoehto, Oivariini. 
Oli kyllä aivan mahtavan hyviä piffejä, arvaa vaan montako söin jo siinä kun paistoin. Nyt on hyvä mennä vattan viereen maate :)

Kaunis, aurinkoinen päivä oli tämäkin ja melko lämmintäkin, päivällä oli +9, mutta huomenna ilmeisesti viilenee, tai ainakin joku oli fb.ssa päivitellyt että on lupailtu lumisadettakin..no, sen näkee sitten..

Huomen aamulla saakin sitten nukkua, kiva kun ei kiirettä minnekkään. Voi olla että Elon liikekeskuksessa poiketaan jos ei ole mitään kovin huonoa keliä. Katsotaan, mitä keksitään!
Ei muuta kuin heikunkeikun huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)