keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Help (poako) ?

Aaarrgghhh..tänään olen yrittänyt saada vaihdettua "viikon ajatelmaa" tuohon sivuun, mutta ohjelma ei suostu toimimaan. Lopulta se gadgetti poistui kokonaan..dääm..pitäis saada joltain viisaammilta apua tähän. Onneksi tämä kirjoituspuoli toimii, mut en nyt enää jaksa kamalasti postailla. Meni hermo tohon kun yritin miettiä missä vika piilee?? En saanut vanhempaa poikaa puhelimella kiinni, pitää huomenna uudelleen yrittää, hän on meidän atk-nero!
Mulla oli tänään aamulla terapia, ensi viikolla sitten lääkäri. Nyt pitäis tehdä sit uusi hakemus kuntoutustuesta, kun Kela/Varma ei myönnä sitä kerralla kuin puoleks vuodeksi, vaikka haettiin koko vuotta. Olisi itselle rauhoittavampaa kun ei koko ajan tarvitisi miettiä että kohta se taas loppuu ja pitää hakea lisää. Vaikka uutta hakemusta ei tarviikkaan täytellä, vaan pelkkä B-lausunto riittää, mutta se aina maksaa, ei ole ilmaista.

Poikkesin myös Lidlissä ja nälissäni ostin taas kaikkee hyvää, jota oon nyt sitten mussuttanu murheeseeni. Aina kun on jotain isompaa murhetta tai huono päivä, mä syön ja syön , kaikkee makeeta, niin että tulee ähky ja öklöttävä olo. Oikea ruoka ei maita sitten enää, vaikka muille sitä teen ja illalla nälkääni väsään voileipää yms. Ei ole ihme että paino nousee, en vaan pysty pidätteleen itseeni. Vaikka tiedostan sen, niin silti ne askeleet menee sinne karkkilaatikolle tai jääkaapille ja silmät hakee jotain hyvää mitä vois ahtaa suuhunsa. Syöminen jotenkin helpottaa oloa ja kun tulee se äklö olo, en niin murehdi enää päässäni pyöriviä asioita, vaan ainoastaan sitä huonoa oloa. Seuraavana päivänä on syömiskrapula ja morkkis kun taas tuli ahdettua napaansa vaikka ja mitä. Ihan niinku jotkut addiktit, mä päätän myös etten koskaan enää... On toi ihmisen mieli kummallinen!! Voi kun näistä kaikista saisi selvyyden, miksimiksimiksi??
Kohta mä laittelen Helmi-herralle iltaruokaa..ulkoili muuten taas tänään itsekseen ja hienosti tuli kotiin seiskan aikaan illalla. Huomasin että oli meidän viereisellä pellolla, avasin takaterassiin oven ja huutelin "Helmiiii, kisskiss", no siellähän alkoi kova maukuminen ja juoksi nopeasti kotiin, koko ajan maukuen. Suoraan ruokakipolle, annoin taas Whiskas-herkkuruokaa annospussillisen ja sen jälkeen hän pesi itsensä perusteellisesti ja meni nukkumaan porrastasanteelle. Oli todella väsynyt. Niinkuin joka ilta, odottelee mua viereisellä tuolilla loikoillen, annan vielä ruokaa ja menen yläkertaan, hän hipsii sinne perässä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)