maanantai 21. lokakuuta 2013

Hyvä aloitus

Niin kaunis pakkasaamu tänään,  -7 astetta ja mikä parasta, EI PÄÄNSÄRKYÄ!! 

Alotettiin lomaviikon jälkeen nukkumalla heti pommiin. Siis mun kello herätti kyllä normisti seitsemältä, mutta laitoin sen kiinni ja ajattelin et pienen hetken..no, se hetki venähti 45 minuuttiin. Ronja tuli herättämään ja sanoi että "mummi, kello jo varttia vaille kaheksan". Koulu alkaa puoli yhdeksän, meiltä autolla noin 10min. matka. No, siitä nopsasti ylös, poika herättämään, lapsille aamupalat valmiiksi ja tytölle puhtaat vaatteet (onneks poika kattoo ite). Ronja ei ehtinyt enää bussiin joten mun piti viedä. Poika sanoi menevänsä mopolla! 


Auton lasit ihan jäässä ja otin webaston kaukosäätimen käteen, ei valo syttynyt, vilkkui vaan, eli ei toiminut. Pakko pukea kaikki vaatteet päälle ja ulos...hrrrr... Dieseli niin vähissä etten saanut lämmitintä toimimaan lainkaan, auto käyntiin kylmänä ja siihen sitten pihaan käymään kymmeneksi minuutiksi. Kissa maukui ja marsut vinkui, niille nopeasti ruokaa ja puhdasta vettä. Ronjalta kysely "onko reppu kunnossa, onko hampaat pesty?", pojalta kysely "onko liikkavaatteet ja kengät, entä rahapussi ja puhelin?"...joo, joo, kaikki on. Ei sitten muuta kuin ulkovaatteet niskaan ja autoon sekä mopoilemaan. Ronja oli koululla kaksi minuuttia ennen kellon soittoa, joten todella hienosti ehdittiin!
Mä siitä sitten ajelin takaisin kotiin, vedin henkeä ja keittelin kaffeet. Päästin Helmin asioilleen ulos. Kampaajalle aika kymmeneltä joten oli tunti aikaa ennenkuin piti lähteä. Onneksi ei tarvinnut laitella hiuksia. Join kaffit ihan rauhassa, meikkailin ja selailin facebookia. Helmikään ei ollut mennyt kauas ja sain sen sisälle ennenkuin lähdin. Kampaajalla kerrankin melkein ajoissa :) Ikaalisisissa tehdään liikenneympyröitä joten niissä menee aina vähän ylimääräistä aikaa, mutta minähän en osaa varautua koskaan sellaisiin, aina naisellisesti hiukan myöhässä. Takas tullessa kävin sitten tankilla joten huomenna lämmitin toimii kaukosäätimestä. Se helpottaa talviaamuja paljon, ei tarvitse kipitellä pakkaseen laittamaan autoa käymään. Vaikka onhan meillä tallikin, oikein kovilla pakkasilla käytän sitä. Kesällä sinne ei taas auto mahtunut, mutta nyt puolisko sai sen siivottua, kun itse tarvitsi tilaa, renkaiden vaihtoa varten.
Huomenna onkin tiedossa lounas ystävän kanssa. Upeeta, kiva vähän nähdä ystäviä välillä, vaikkakin jutellaan ja tavataan virtuaalisesti facessa, mutta parasta juttelu on ihan livenä.

Kiva kun taas lukaisit, kommentitkin aina mukavia lukea. Voit kommentoida ihan mitä vaan, vaikka omasta päivästäsi, ei tarvii välttämättä liittyä tähän mun postaukseen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)