perjantai 18. lokakuuta 2013

Mystiikkaa

Katoin äsken Kova Laki sarjaa ja yhtäkkiä meidän ovikelloo soitettiin ihan vimmatusti. Puolisko laittoi ulkovalot päälle ja meni ovelle, ei ketään..hurjaa..ei oo koskaan ennen sattunut tällasta täällä maalla syrjässä. Aateltiin ettei nyt varmaan kukaan lapsikaan enää tähän aikaan ole ulkona ja kummasti ehti piiloon ennenku ehdittiin ovelle..en tiiä kuka lienee. Joku jolla on käyny aika pitkäksi, luulisin. 
Eilisen päivän lumisateestakin on vain loskat jäljellä joten mitään jälkiä maahan ei ollut jäänyt. 
Olen ollut koko päivän kuin tulisilla hiilillä, siksi haluan kertoa nyt teille eilisillan tapahtumasta, tai oikeastaan oli jo yötä. Lumisade oli loppunut iltapäivällä ja todellakin melkein kaikki lumet sulivat heti, eli oli todella pimeää. Menin kuvaamaan lyhtyjä, kun puolisko teki niille telineitä heinäseipäistä, ajattelin uusia kuvia laittaa tänne. No kuvasin yhtä ja siihen kuvaan tuli ihan jotain muutakin..
Pihassa oli pilkkopimeää, vain muutama lyhty valaisemassa, enkä nähnyt mun kameralla juuri mitään, vain pienen pilkotuksen kynttilästä. Pelästyin tosi paljon kun sit katoin salamalla ottamaani kuvaa. Ensin laitoin ulkovalot päälle, mutta sitten sammutin ne ja aloin räpsiä ihan solkenaan kuvia..kaikista tuli erilaisia mutta jokaisessa joitain hahmoja..mun päätä alkoi särkeä vielä enemmän ja koko kroppaa ihan pisteli, liekö innostuksesta vai mistä. En ole koskaan kokenut vastaavaa! Mulla on henkiset asiat olleet pinnalla, mutta olen aikas alussa vielä, ei ole tullut sellaista "naps" ilmiötä, vaan pikkuhiljaa mietiskellyt ja tutkiskellut asioita omassa mielessäni, rukoillut ja meditoinut.
Tässä teille yksi kuva, mitäs ootte mieltä?
Täysikuu, tai oli ainaki eilen. Tänään siis melkein..vaikuttaako sinun nukkumiseesi?
Kävin päivällä terapiassa ja kolme varttia meni nopeasti, kun olin koko ajan äänessä. Kyselin terapeutilta päänsärystä ja hän sanoi että sitä voi olla lääkkeiden vaihdon yhteydessä, mutta ei kuulemma pitäisi kyllä näin kauan kestää. Edelleen se siis jatkuu..
Kurjaa kun siihen ei auta mitkään muut kuin Panacodit ja se onkin aikas vahva lääke, tänäänkin olen ottanut kolme, mutta yksi pitää vielä yöksi ottaa. No, katotaan ja odotellaan. Jollain on särkenyt päätä kuukaudenkin, et mun on vielä vähäistä. Lääkäri soittelee loppukuusta et miten on lääkkeet sopineet, voin silloin asiaa kysäistä häneltä.

Nyt kuulkaa taidan mennä Helmin kanssa yläkertaan, puolisko ja Ronja jo menivät nukkumaan mutta poika vielä valvoskelee pelin ääressä.
Oikein hyvää ja rauhallista viikonloppua sekä enkeleitä yöhösi!

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti päänsärkysi helpottaa pian! Olen tässä miettinyt blogiasi lukiessani oletko saanut jo yhteyden terapeuttiisi? Toivon että olet! Ettei mene ihan "hukkaan" käynnit.
  Kiitokset sinulle kirjoituksistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi! Enpä ole saanut kunnon yhteyttä terapeuttiin, minä olen edelleen äänessä ja hän kuuntelee vaan..mutta vielä jatketaan ja katsellaan. Kun ei kunnallisella puolella ole tarjota tällä hetkellä parempaakaan..ja ei rahavarat riitä yksityiseen. Oma osuus on keskimäärin 60e/viikko, joten näillä tuloilla en siihen pysty. Mietiskelen ja katselen asiaa, jospa tämä vielä tästä muuttuisi. Kiitos kun kysyit !!

   Poista
 2. Olen kuullut ennenkin Mannanmäen näkötornilla tapahtuneita mystisiä juttuja. Siellä on aikanaan tapettu paljon ihmisiä, jospa rauhattomat sielut tulivat kuviisi
  Itse kävin siellä kerran minusta se oli karmiva paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi. En ole koskaan kuullutkaan tuosta asiasta, mutta nyt katsoin Wikipediasta ja siellä on tosiaan ollut taistelu jossa kuollut paljon väkeä. Me asutaan ihan tässä juurella..pitääpä ottaa enemmän selvää. Kiitos kun kerroit!!

   Poista
 3. Noita vuoden 18 taisteluita on näillä seuduilla tosi paljon, tässä parin sadan metrin päässä meidänkin huushollista on joku telotuspaikka, lenkillä käydessä aina tulee mieleeni, että ihmiset on kyllä raakalaisia ja kamalia ihmiskohtaloita on tuolloin ollut. Moni suomessa ei vaan tiedä näistä enää ja näistä kun ei juuri edes puhuta, kun siitä ei aikalaisetkaan saaneet aikoinaan juuri puhua. Vasta meidän sukupolvi alkaa olemaan vähän avoimempi, ja onhan aiheesta viime vuosina joitain kirjojakin ilmestynyt.
  Mutta siis tuosta kuvasta, mä kyllä epäilisin, että siinä näkyy enemmänkin se, että tulit lämpöisen kameran kanssa sisältä kylmään pakkaseen ja linssi jotenkin reagoi siihen ja itsestäsikin ehkä nousi kylmään kuivaan pakkaseen lämpöä, joka alkoi "väreillä". Ja varoittelen vahvasti, että älä kaveeraa minkään henkimaailman juttujen kanssa.
  Vielä tuli mieleeni, että vähennä / lopeta sokerin ja lisätyn sokerin syömistä, eli ei karkkeja ja herkkuja...se helpottaa päänsärkyyn. Jatkuva särkylääkkeiden syöntikään ei ole hyväksi, ei suolistolle kuin sille jo särkevälle päällekään, niistäkin kun voi tulla päänsärkyä...
  - serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Serkku! Hienoja asioita ja mielenkiintoisia, todella. Näistä henkimaailman jutuista en oikein osaa vielä sanoa, mut tuo ei ollut eka kuva jonka otin, mut oli kaikkein paras, siksi laitoin tänne. Olin ottanut jo noin 50 kuvaa, joissa kaikissa näkyi jotain ja ulkonakin ollut jo puolisen tuntia kun sytyttelin kynttilöitä, joten en ihan lämpimästä sitä kuvaa ottanut..mystistä ja kiehtovaa on..

   Poista
 4. Tuo pimeässä kuvaili on kyllä kiehtovaa juurikin tuommoisten kuva kokemusten kanssa, kun pimeässä - vaikka kuinka olisi hyvä hämäränäkö - ei näe kaikkea sitä mitä salamanvalossa kamera näkee. Eli sitä että ilma väreilee, nousee usvaa esim ojien pohjilta tai muista kosteikoista jne. Monesti kun kuvaa vaikka kuuta kun muuten on pimeää, sen ympärillä kuvassa näkee paljon paremmin kaikki valon heijastukset ja "renkaat", kuin mitä omin silmin.
  - serkku

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)