torstai 31. lokakuuta 2013

Lokakuun loppu

Lokakuun viimeinen päivä..talven alkamisen päivä..nyt ne kaikkein pimeimmät ajat vuodesta. Ja pimeätä todella on, ainakin täällä maalla ja hieman sivussa kun asutaan. Muutama katuvalo on pikkutien reunassa ja omat pihavalot tietty, mutta kun ne sammuttaa on kuin säkissä, naapurin ikkunoiden valot häämöttää pimeydestä. Juuri tämä on sitä aikaa kun on aivan mahtavan hienoa polttaa kynttilöitä. Tottakai on joulukin, mutta näin kun on oikein pilkkopimeää, kynttilöiden valosta tulee mieli iloiseksi, ainakin mulle.
Takkaakin lämmittelin tänään, kun oli yöllä ollut pakkasta, eikä päivälläkään lämpöasteet menneet kovinkaan paljon lämpimän puolelle. Ei tarvitse niin isolla pitää öljylämmitintä, siitä takka on kyllä verraton, säästää lämmityskuluissa. Onhan meillä sitten vielä puuhellakin, mutta sitä lämmitetään vasta sitten kun ilma on jatkuvasti pakkasen puolella, muuten tulee todella kuuma sisälle. Pidetään n. 21-22 asteen lämpöä, mä oon sellanen et kaipaan lämmintä ja jos se laskeen vaiks 20 asteeseen, huomaan heti varpaissa (meillä on lattialämmitys) ja haen villasukat jalkaan.
Kävitkös jo hakemassa oman enkeliviestisi? Mulle tuli tänään tällainen:
Tänään on myös Halloween, wikipediasta hiukan etsin tietoa ja siellä sanottiin että Halloween juhlia juhlitaan Suomessa yleensä pyhäinpäivänä=vainajien päivänä, eli ensi viikonloppuna, mutta anglosaksisissa maissa sekä tietysti USA:ssa juhlitaan 31.10 eli tänään.
Kyllä facessa jo kiersi muutamia Halloween toivotuksia ja hassun hauskoja kuvia. 

                                                    HAPPY HALLOWEEN 

Pitäähän tääkin nyt kertoa..Helmi keksi miten pääsee kyttäämään lintulaudalle lintuja, kun huomasin, hätistin pois..toi sitten taas hetken päästä hiiren rappusten viereen, jonka söi kokonaan, ihan häntää myöten..pitää varmaan lauta siirtää jonnekkin muualle, tai linnut eivät uskalla enää tulla syömään.
Huomenna onkin puuhapäivä. Aamusta menen ensin terapiaan, sitten ripsiä huollattamaan. Kauppaan, koska lauantai on pyhä eikä kaupat auki. Ripeästi kotiin laittamaan viikonloppua varten kämppää järjestykseen ja ystävän kanssa Tampereelle erääseen tilaisuuteen neljäksi. Sen jälkeen kotiin ja saunaan. Voi olla että illalla on hiukan väsynyt..
Huomiseen, mukavaa viikonloppua sinulle ja läheisillesi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)