torstai 24. lokakuuta 2013

Synttärit

Ihanaa kun sai tänään lepäillä, kummasti vain tuollainen kiireinen ilta verottaa voimia, kun ei muutenkaan ole oikein kunnossa. Vaikka todella kivaa olikin, ihan kaikilla, myös meillä aikuisilla! Helmi vaan hiukan meni paniikkiin kun yhtäkkiä oli iso määrä lapsia silittelemässä ja ottamassa syliin. Pakeni pojan huoneeseen sängyn alle ja pysyi siellä, niin kauan että talossa hiljeni, vasta sitten uskalsi näyttäytyä :) 

Tytöillä oli todella hienot Halloween asut ja maskeeraukset. Äänestivät keskenään kenellä paras asu ja se sitten palkittiin. Muutenkin pari tuntia meni nopeasti, leikkejä ja kilpailuja. Hauskaa oli esim. tuolileikissä ja voittaja tietty palkittiin. Kaikkia meitä nauratti kovasti kun jotkut istuivat sylikkäin ja joku tuoli jäi tyhjäksi, kun musiikki loppui..jo pudonneet tuomaroivat. Minä sain musiikinhoitajan tehtävän!

Otin tytöistä ryhmäkuvan meidän portailla. Tässä pari versiota..olen saanut kaikilta vanhemmilta luvan kuvan julkaisemiseen.
           Tässä muutamia kuvia synttäripöydästä, en vaan ole mikään kuvaajaguru..
Tänään on sitten tyttäreni syntymäpäivä, siis Ronjan äidin, hän täyttää 29 vuotta. Sain onneksi puhelimella kiinni ja onnittelin..tuli itsellekkin hyvä mieli kun oli taas vähän paremmassa kunnossa, ei niin sekaisin. Hän ei muistanut Ronjan synttäreitä ennenkuin muistuttelin, mutta siihen Ronja on jo tottunut, joskus tulee kortti tai paketti, joskus ei mitään. Miten milloinkin, mutta Ronja ei edes enää kysele siitä, en tiedä huomaako välttämättä enää koko asiaa, kun on niin harvinaista. 
Isältäkään ei koskaan ole tullut mitään, edes korttia tai tekstaria, vaikka hänelle on annettu vuosi sitten kesällä Ronjan numerokin ja meidän osoitehan hänellä on ollutkin.

Nyt pitää mennä tytyn kanssa katselemaan mihin kaikki saadut lahjat järjestetään, ennenkuin tulee uusia. Sunnuntaina on sukulaissynttärit, silloin taas tupa täynnä väkeä. Vanhempi tyttäreni, joka on perheen leipuri, tekee kummallekin sankarille kaakun. Ronjan pikkuveljen 5 vee synttärit juhlitaan samalla. Näillä sisaruksilla on synttärit ihan lähekkäin, Ronja 23.10 ja pikkuveli 27.10 ja äitikin vielä samoihin aikoihin 24.10!

Kiitos kun taas lukaisit. Kuullaan huomenna uusin jutuin!

1 kommentti:

  1. Tuli itsellekkin ihan hyvä mieli kun katseli synttärikuvia , ihanat juhlat olit Ronjalle järjestänyt:) Mummit on tärkeitä olen itsekkin huomannut ja aina niin kova ikävä niitä pieniä!
    Toivon sydämmestäni että tyttäresi kuntoutuisi ja asiat siltäkin osin järjestyisi nyt ei voi kun toivoa ja elää tätä hetkeä , kun elämää ei toisen puolesta voi elää .
    Voimia sinulle ja Mukavaa Viikonloppua!
    Leila

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)