maanantai 14. lokakuuta 2013

Syysloma

Upea aamu, kirpakka -2 astetta ja mitkä värit kun aurinko alkoi nousemaan. Täytyihan sitä heti ulkoilla kameran kanssa. Helmi tietty mukana matkassa :)
Kynttilä oli palanut yön aikana loppuun ja lyhdyn laseissa oli kuuraa
Ei mennyt kuin tunti eteenpäin ja oli jo näin ihanan kirkasta, aurinko paistaa puhtaalta taivaalta.
Ilma on kaunis, mutta mieli ei vaan nyt jaksa nousta auringon mukana. Uuvuttaa, väsyttää ja veto pois. Aamun aloitti hammaslääkäri jonne onneksi jaksoin raahautua, juurihoitoa joka jatkuu vielä. Edelleen piinaava päänsärky, johtuu varmaan uusista lääkkeistä joita olen ottanut nyt viikon, koska särky on kestänyt saman ajan. Toivottavasti se menee ohi pikkuhiljaa.

Kerään tässä energiaa lähteäkseni kauppaan, jääkaapissa on vaan valo viikonlopun jäljiltä.
Pitäisi myös löytää jostain 10 arpajaispalkintoa tytön luokan järkkäämiin arpajaisiin. Kaksi kolmosluokkaa järjestää ne jokavuotisissa isänpäivämyyjäisissä koululla. Oppilaita on yhteensä noin 50 joten täältä pikkukylästä ei yrittäjiltä kyllä irtoa 500 palkintoa..enkä kyllä jaksaiskaan mennä keneltäkään ruinaamaan..helpommalla pääsee kun ostaa ne. Meillä on täällä pari halpakauppaa joista käyn katsastamassa jos jotain löytyis.
Syyslomaviikko! Onko teillä jo ollut, onko tällä viikolla vai ensi viikolla? Meillä on siis tällä viikolla, Hämeenkyrössä keskiviikosta-perjantaihin. Tosin yläkoululaisilla on huomenna taksvärkkipäivä, eivät mene enää kouluun. Pääsen hiukan helpommalla kun poika sanoi tekevänsä töitä kotosalla, kahdeksan euron edestä ;) 
Ei vain, kait sitä pitää nyt yrittää ryhdistäytyä, pukea päivävaatteet päälle ja lähteä ulos. Helmi jo ulkoillut yksikseen tunnin verran. 

Ihanaa, aurinkoista päivää ja uutta alkanutta viikkoa, sinulle ja läheisillesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)